Uusi maskisuositus, lähiopetukseen siirtyminen ja materiaalipaketit

Julkaistu
29.1.2021
Koulun koronaohjeet on päivitetty.

Espoon kuvataidekoulun kaikki opetusryhmät palaavat lähiopetukseen maanantaina 1. helmikuuta pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän linjattua, että alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastusten lähiopetus saa jatkua tiettyjen rajojen puitteissa. Lue aiheesta lisää.

Turvallisen lähiopetuksen ehdoton edellytys on, että koulun koronaohjeita noudatetaan tarkasti. Koulun kotisivuille kootut ohjeet perustuvat THL:n ja Espoon kaupungin linjauksiin, ja niitä päivitetään heti tarvittaessa uusimpien suositusten mukaisiksi.

Helmikuun alussa ohjeita päivitetään maskisuosituksen osalta: jatkossa kasvomaskien tai visiirien käyttöä edellytetään henkilökunnan jäsenten lisäksi 12-vuotiailta ja sitä vanhemmilta oppilailta, ellei jokin terveydellinen syy estä niiden käyttöä. Maskien käyttöä edellytetään myös alle 12-vuotiailta niissä ryhmissä, joissa on heidän lisäkseen 12-vuotiaita tai sitä vanhempia oppilaita.

Koulun muihin koronaohjeisiin ei tule muutoksia, mutta pyydämme kaikkia oppilaita, huoltajia ja henkilökunnan jäseniä vielä kertaamaan ne. Ensisijaisen tärkeää on, että kukaan ei tule kuvataidekouluun sairaana, oireilevana eikä altistuneena, että koulun toimpisteissä ei käy ulkopuolisia, että kaikki huolehtivat käsihygieniastaan ja että turvavälit huomioidaan.

Etäopetuksesta lähiopetukseen

Kuvataidekoulun ryhmät ovat epidemiatilanteen ja suositusten mukaisesti aina joko etäopetuksessa tai lähiopetuksessa. Koululla ei valitettavasti ole mahdollisuutta järjestää hybridiopetusta, jossa sekä lähiopetusta että etäopetusta annetaan samaan aikaan.

Etäopetuksen aikana kuvataidekoulu jakoi oppilailleen kotiin vietäviä materiaalipaketteja, joiden sisältämiä taidetarvikkeita käytettiin etäopetustunneilla. Nämä tarvikkeet saavat jäädä oppilaiden koteihin siltä varalta, että koulu joutuu vielä palaamaan etäopetukseen tänä keväänä.

Jos et vielä ole hakenut omaa materiaalipakettiasi, ota yhteyttä koulun toimistoon: toimisto@espoonkuvis.fi 

Kuvataidekoulun rehtori Maritta Poijärvi vastaa koulun koronalinjaan liittyviin kysymyksiin: maritta.poijarvi@espoonkuvis.fi, p. 044 777 7492.

Lue lisää

Tiedote lähiopetukseen palaamisesta

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedote (27.1.2021)

Kuvataidekoulun koronaohjeet