Tuotteet

Tilaa kuvataidekoulun tuotteita nettikaupasta.

Joulukorttinippu

Espoon kuvataidekoulun eri-ikäisten oppilaiden taiteilemia joulu- ja pakettikortteja koristavat porot, lumiukot, revontulet, joulukukat ja hyvää uutta vuotta toivottavat lohikäärmeet. Yksi korttinippu sisältää 10 kpl postikortin kokoista joulukorttia ja 10 kpl pienempää pakettikorttia, joissa on kaikissa eri kuvitus.

Hinta: 10 € (+ postikulut)

Tilaa

Ääriviivoja – Espoon kuvataidekoulu 40 vuotta

Ääriviivoja – Espoon kuvataidekoulu 40 vuotta on värikäs matka Suomen suurimman lasten ja nuorten kuvataidekoulun historiaan. Koulun 40-vuotisen taipaleen kunniaksi teetetty juhlavuosikirja käy läpi koulun tarinan perustamisvuodesta 2020-luvun alkuun. Se sisältää katsauksia koulun historian kulmakiviin, kuvauksia oppilastyönäyttelyistä ja opetustehtävistä, entisten oppilaiden ja henkilökunnan jäsenten muistoja sekä pohdiskeluja taidekasvatuksen menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Kirjaa kuvittavat lasten ja nuorten taideteokset neljän vuosikymmenen ajalta. Kirja on toteutettu Saastamoisen säätiön tuella ja sen toimittivat Maritta Poijärvi (toimituskunnan puheenjohtaja), Hannele Jääskeläinen, Liisa Piironen ja Alisa Närvänen.

Hinta: 28 € (+ postikulut)

Tilaa

Leikkivät kuvat – kuvataidekoululaiset aikamatkalla Ernst Mether-Borgströmin taiteessa

Leikkivät kuvat kertoo Espoon kuvataidekoulussa toteutetusta teemaopetuksesta. Opintovuoden 2017–18 aikana eri ikäiset lapset ja nuoret tutustuivat moderniin taiteeseen Ernst Mether-Borgströmin taideteosten äärellä. Kirja sisältää selostuksia harjoitustehtävistä, joita opettajat kehittelivät ja sovelsivat johdattaessaan oppilaita abstraktin ilmaisukielen maailmaan ja yleensäkin tarkastelemaan kuvataiteen teoksia. Lähestymistapa on leikillinen; tehtävien tavoitteena on käsitteellisen ajattelun kehittäminen leikkien ja pelien avulla. Pääosassa ovat lasten ja nuorten työt ja heidän tulkintansa ja ajatuksensa taiteilijan teoksista. Kirja on toteutettu Mether-Borgströmin säätiön aloitteesta ja tuella, ja sen on toimittanut kuvataideopettaja Elisse Heinimaa.

Hinta: 15 € (+ postikulut)

Tilaa