Oppilaaksi hakeminen

Uusien oppilaiden haku lukuvuodelle 2024–2025

Uusien oppilaiden haku lukuvuodelle 2024–25 on käynnissä jatkuvasti. Oppilaspaikkaa voi hakea kesken lukuvuoden helmikuuhun 2025 asti, mikäli ryhmissä on tilaa. Espoon kuvataidekouluun haetaan sähköisellä hakulomakkeella Eepos-palvelussa.

Lukuvuoden 2024–25 alustava lukujärjestys on tällä sivulla.

Tutustu huolellisesti kuvataidekoulun oppilaan ohjeisiin ja ehtoihin ennen opetusryhmiin ilmoittautumista.

Hakemuksen voi täyttää vain oppilaan huoltaja tai yli 18-vuotias oppilas. Hakemus on sitova.

• Uusien oppilaiden hakuaika alkaa huhtikuussa. Koulussa jo opiskelevat valitsevat ryhmänsä ensin. Myös jo opiskelevan oppilaan ryhmänvaihtopyyntö ohittaa uusien hakemukset.
• Tämän jälkeen uudet oppilaat hyväksytään ryhmiin hakujärjestyksessä. Uuden hakijan hakemus jää jonoon, jos ryhmässä ei ole enää tilaa. Jos valitset hakemuksessa monta ryhmää, saat paikan todennäköisemmin.
• Saat sähköpostiisi Eepoksesta automaattivastauksen hakemuksen jättämisestä.
• Saat erillisessä viestissä vahvistuksen, jos hakemaasi ryhmään tulee vapaa paikka.

Kouluun voi hakea myös kesken lukuvuoden. Silloin opetusryhmissä täytetään vapaiksi jääneitä paikkoja. Helmikuun 10. päivän jälkeen kuluvalle lukuvuodelle ei oteta enää uusia oppilaita.

Oppilasta ei voi ilmoittaa ikäistään vanhempien ryhmään, mutta hyvän syyn perusteella hänet voidaan hyväksyä ikäistään nuorempien ryhmään. Ilmoita syy Eepos-lomakkeen lisätiedoissa.

Jos sinulla on aiemmin ollut oppilaspaikka (olet esimerkiksi pitänyt taukoa edellisen lukukauden), hae paikkaa uutena oppilaana. Pyydä tarvittaessa uusi Eepos-salasana toimistosta.

Oppilaspaikka myönnetään koko lukuvuodeksi. Syyslukukauden jälkeen opiskelu jatkuu automaattisesti kevätlukukaudelle, ellei huoltaja tai yli 18-vuotias oppilas tee kirjallista ilmoitusta opintojen lopettamisesta koulun toimistoon.

Kouluun hyväksytty oppilas jatkaa opintojaan lukuvuodesta toiseen jatkoilmoittautumalla keväisin seuraavalle opintovuodelle. Ryhmänvaihtopyynnöt lähetetään koulun toimistoon.

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin (UKK) täällä.

Espoon kuvataidekoulun toimiston yhteystiedot: ti–pe klo 10–15 p. 044 291 4996, sähköposti: toimisto@espoonkuvis.fi