Oppilaaksi hakeminen

Espoon kuvataidekoulun perusopetus- ja varhaiskasvatusryhmiin haetaan uusia oppilaita keväisin. Opetusryhmiin voi ilmoittautua myös kesken lukuvuotta lukukausikohtaiseen määräaikaan mennessä, mikäli ryhmissä on tilaa. Kurssien, kuviskerhojen ja muiden perusopetuksen ulkopuolisten opetusryhmien hakuajan vaihtelevat; lue lisää ajankohtaisista kursseista ja kerhoista


Uusien oppilaiden haku lukuvuodelle 2019–2020


Pikalinkki: Hae oppilaaksi


Lukuvuosi alkaa 19.8.2019 ja päättyy 23.5.2020. Haku opetusryhmiin alkoi huhtikuuussa 2019. Vajaisiin opetusryhmiin voi hakea myös kesken lukuvuoden 9.2.2020 asti, minkä jälkeen lukuvuodelle ei oteta enää uusia oppilaita. Seuraavan lukuvuoden oppilaspaikkoja haetaan huhtikuussa 2020.

Opetusryhmiin haetaan Eepos-palvelun kautta osoitteesa espoo.eepos.fi. Palvelusta näet ajankohtaiset opetusryhmät ja niiden täyttöasteen. Tutustu huolellisesti ilmoittautuvan oppilaan ohjeisiin ennen hakemuksen täyttämistä.

Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta opintojen jatkuvuuden takaamisen vuoksi kuvataidekoulussa jo opiskelevat oppilaat ovat hakuvaiheessa etusijalla. Oppilaspaikat vahvistetaan kevään toukokuussa hakuajan päätyttyä. Jonotussijoille jääneille ilmoitetaan myös haun tuloksesta. Huomaathan, että kuittausviesti ilmoittautumisen onnistumisesta ei ole vielä vahvistus oppilaspaikan varmistumisesta.

Suosittelemme hakijoita hakemaan useaan opetusryhmään (mutta enintään kolmeen), jolloin oppilaspaikan saa mahdollisimman suurella todennäköisyydellä. Jos hakija saa paikan toiseksi tai kolmanneksi vaihtoehdoksi merkitsemästään ryhmästä, on hän edelleen jonossa ensimmäiseksi vaihtoehdokseen nimeämäänsä ryhmään, johon saattaa vapautua tilaa myöhemmin. Koulussa jo opiskelevat ovat tällöinkin etusijalla.

Huomaathan, että opetusryhmä perustetaan vain, jos siihen on riittävästi hakijoita. 

Lukukausimaksut laskutetaan syys- ja kevätlukukausien alussa. Maksut vaihtelevat opintokokonaisuuksien välillä - kaikki hinnat löydät täältä.

Mikäli haluat perua hakemuksesi tai päättää opintosi kesken lukuvuoden, ota yhteyttä kuvataidekoulun toimistoon: toimisto@espoonkuvis.fi. Toimita toimistoon myös mahdolliset ryhmänvaihtotoiveesi tai välivuosianomuksesi.