Oppilaaksi hakeminen

Uusien oppilaiden haku lukuvuodelle 2020–2021

Pikalinkki: Hae oppilaaksi

Lukuvuosi 2020–2021 alkaa 17.8.2020 ja päättyy 23.5.2021. Uusien oppilaiden haku tulevalle lukuvuodelle alkaa 14.4.2020. Oppilaspaikat vahvistetaan toukokuun aikana. Vajaisiin opetusryhmiin voi hakea myös kesken lukuvuoden 10.2.2021 asti, minkä jälkeen lukuvuodelle ei oteta enää uusia oppilaita. Seuraavan lukuvuoden oppilaspaikkoja haetaan huhtikuussa 2021.

Opetusryhmiin haetaan Eepos-palvelun kautta osoitteessa espoo.eepos.fi. Kesken opetusvuoden näet palvelussa myös ajankohtaiset opetusryhmät ja niiden täyttöasteen. Tutustu huolellisesti ilmoittautuvan oppilaan ohjeisiin ennen hakemuksen täyttämistä.

Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta opintojen jatkuvuuden takaamisen vuoksi kuvataidekoulussa jo opiskelevat oppilaat ovat hakuvaiheessa etusijalla. Oppilaspaikat vahvistetaan toukokuussa hakuajan päätyttyä. Jonotussijoille jääneille ilmoitetaan myös haun tuloksesta. Huomaathan, että kuittausviesti ilmoittautumisen onnistumisesta ei ole vielä vahvistus oppilaspaikan varmistumisesta.

Suosittelemme hakijoita hakemaan useaan opetusryhmään (mutta enintään kolmeen), jolloin oppilaspaikan saa mahdollisimman suurella todennäköisyydellä. Jos hakija saa paikan toiseksi tai kolmanneksi vaihtoehdoksi merkitsemästään ryhmästä, on hän edelleen jonossa ensimmäiseksi vaihtoehdokseen nimeämäänsä ryhmään, johon saattaa vapautua tilaa myöhemmin. Koulussa jo opiskelevat ovat tällöinkin etusijalla.

Huomaathan, että opetusryhmä perustetaan vain, jos siihen on riittävästi hakijoita.

Lukukausimaksut laskutetaan syys- ja kevätlukukausien alussa. Maksut vaihtelevat opintokokonaisuuksien mukaan – kaikki hinnat löydät täältä.

Mikäli haluat perua hakemuksesi tai päättää opintosi kesken lukuvuoden, ota yhteyttä kuvataidekoulun toimistoon: toimisto@espoonkuvis.fi. Toimita toimistoon myös mahdolliset ryhmänvaihtotoiveesi tai välivuosianomuksesi.