Oppilaaksi hakeminen

Uusien oppilaiden haku lukuvuodelle 2023–2024

Lukuvuosi 2023–2024 alkaa 21.8.2023 ja päättyy 25.5.2024.

Uusien oppilaiden haku tulevalle lukuvuodelle alkoi tiistaina 11.4.2023 ja oppilaspaikat vahvistettiin toukokuussa. Oppilaspaikkaa voi hakea myös kesken lukuvuoden 9.2.2024 asti, mikäli ryhmissä on tilaa.

Ryhmiin ilmoittaudutaan Eepoksessa. Ryhmät ja niiden paikkatilanteet näkyvät Eepoksen ilmoittautumislomakkeissa. Tutustu huolellisesti ilmoittautuvan oppilaan ohjeisiin ennen opetusryhmiin ilmoittautumista.

Uudet hakijat hakevat koulusta oppilaspaikkaa täyttämällä Eepoksen ilmoittautumislomakkeen. Opintojaan jatkavat kuvataidekoulun oppilaat ilmoittautuvat ryhmiin kirjautumalla Eepokseen opintojensa alussa saamilla tunnuksilla.

Huom! Hae paikkaa uutena oppilaana myös siinä tapauksessa, että sinulla on aiemmin ollut oppilaspaikka (olet esimerkiksi pitänyt taukoa edellisen lukukauden tai pidempään). Pyydä tarvittaessa uusi salasana asiakaspalvelusta (toimisto@espoonkuvis.fi).

Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta kuvataidekoulussa jo opiskelevat oppilaat ovat hakuvaiheessa etusijalla. Oppilaspaikat vahvistetaan toukokuussa. Jonotussijoille jääneille ilmoitetaan myös haun tuloksesta. Huomaathan, että Eepoksen kuittausviesti ilmoittautumisen onnistumisesta ei ole vielä vahvistus oppilaspaikasta.

Suosittelemme hakijoita hakemaan useaan opetusryhmään (enintään kolmeen), jolloin oppilaspaikan saa mahdollisimman suurella todennäköisyydellä. Jos hakija saa paikan toiseksi tai kolmanneksi vaihtoehdoksi merkitsemästään ryhmästä, on hän edelleen jonossa ensimmäiseksi vaihtoehdokseen nimeämäänsä ryhmään, johon saattaa vapautua tilaa myöhemmin. Koulussa jo opiskelevat ovat tällöinkin etusijalla.

Huomaathan, että opetusryhmä perustetaan vain, jos siihen on riittävästi hakijoita.

Lukukausimaksut laskutetaan syys- ja kevätlukukausien alussa. Maksut vaihtelevat opintokokonaisuuksien mukaan – kaikki hinnat löydät täältä.

Mikäli haluat perua hakemuksesi tai päättää opintosi kesken lukuvuoden, ota yhteyttä kuvataidekoulun toimistoon: toimisto@espoonkuvis.fi. Ilmoita toimistoon myös mahdolliset toiveesi ryhmästä tai tiedon välivuodesta.

Lue lisää:

Ajankohtainen lukujärjestys