Koronapäivitys: nykyiset opetusjärjestelyt jatkuvat toistaiseksi

Julkaistu
26.3.2021
Vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat jatkavat toistaiseksi lähiopetuksessa, sitä vanhemmat oppilaat etänä.

In English

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut 24. maaliskuuta pidetyssä kokouksessaan, että nykyisiä rajoitustoimia jatketaan 30. huhtikuuta asti. Niiden mukaan ohjattua harrastustoimintaa voidaan järjestää vain vuonna 2008 ja sitä myöhemmin syntyneille lapsille. 

Espoon kuvataidekoulun kannalta tämä tarkoittaa sitä, että maaliskuussa alkaneet opetusjärjestelyt pysyvät toistaiseksi ennallaan: vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien opetus järjestetään lähiopetuksena, sitä vanhemmat jatkavat etäopetuksessa. 

Lähiopetuksessa noudatetaan tarkkoja koronaturvatoimia ja oppilaiden työskentelypisteet on järjestetty huolellisesti niin, että niiden väliin jää riittävästi turvavälejä. Etäopetuksessa oppilaiden tukena ovat kaikille koulun oppilaille tarkoitetut materiaalipaketit, jotka sisältävät taidetarvikkeita kotikäyttöön.

Koronatilanteen takia myös tämän vuoden lopputyönäyttely on päätetty siirtää syksyyn. Alun perin näyttely oli tarkoitus järjestää huhti-toukokuussa.  

Kuvataidekoulun johto tutkii tällä hetkellä, miten mahdolliset liikkumisrajoitukset vaikuttaisivat opetuksen järjestämiseen. Liikkumisrajoitukset astuvat voimaan aikaisintaan pääsiäisen jälkeen, ja koulu tiedottaa asiasta myöhemmin.

Rehtori Maritta Poijärvi vastaa kuvataidekoulun koronalinjaan liittyviin kysymyksiin ja tiedusteluihin: maritta.poijarvi@espoonkuvis.fi, p. 044 777 7492

 

Lue lisää

Tiedote maaliskuun opetusjärjestelyistä

Espoon kaupungin tiedote rajoitustoimien jatkumisesta (24.3.2021)

Kuvataidekoulun koronaohjeet

Tietoa liikkumisrajoituksista