Sähkökatkoihin varautuminen Espoon kuviksessa

Varaudumme Espoon kuvataidekoulussa mahdollisen sähköpulan aiheuttamiin sähkökatkoihin. Sähköpulasta saatetaan viestiä valtakunnallisesti tai alueellisesti etukäteen, mikäli tilanne on ennakoitavissa. Sähkökatko voi tulla eteen myös yllättäen.

Beredskap för strömavbrott på Esbo bildkonstskola

Preparing for power outages at Espoo School of Art

Sähkökatkoihin varautuminen Espoon kuvataidekoulussa

Pyydämme vanhempia seuraamaan yleistä tiedotusta sähkökatkoista eri tiedotusvälineissä. Lisäksi pyydämme päivittämään yhteystietosi (toimiva puhelinnumero ja sähköposti) Eepokseen. Varmista myös, että lapsellasi on aina riittävästi lämpimiä ulkovaatteita kuvikseen lähtiessä.

Jos sähkökatkosta ilmoitetaan etukäteen Espoon alueelle, kuvataidekoulussa ei järjestetä turvallisuuden vuoksi toimintaa kyseisenä päivänä. Tiedotamme opetuksen peruuntumisesta Eepos-postituksena ja verkkosivuilla. Opettaja ei ole tuolloin paikalla opetuspisteessä. Korvaavia opetuskertoja ei järjestetä.

Myös ennakoimattomat sähkökatkot ovat mahdollisia. Tällaisissa tilanteissa emme välttämättä voi lähettää tiedotteita. Opettaja on paikalla opetuspisteessä ennakoimattoman sähkökatkon ajan. Opettaja lähettää kotiin itsenäisesti harrastukseen kulkevat oppilaat. Nuorempien oppilaiden vanhemmat hakevat lapset opetuspisteestä.