Uusien oppilaiden haku alkaa 14. huhtikuuta klo 8.00

Julkaistu
3.4.2020
Hae Espoon kuvataidekoulun perusopetusryhmiin ja kuviskerhoihin lukuvuodelle 2020–2021!

Espoon kuvataidekoulun uusien oppilaiden hakuaika lukuvuodelle 2020–2021 alkaa 14.4.2020 klo 8.00. Hakukohteina ovat kuvataiteen ja käsityön perusopetusryhmät sekä kouluissa järjestettävät kuviskerhot. Kevään hakuaika päättyy 3.5. Vajaiksi jääneisiin opetusryhmiin voi hakea myös kesällä ja lukuvuoden jo alettua.


Espoon kuvis tarjoaa taiteen perusopetusta ja muuta kuvataiteen opetusta 5–20-vuotiaille lapsille ja nuorille. Espoolaiset hakijat ovat valintatilanteissa etusijalla. Taiteen ja käsityön perusopinnot voit aloittaa missä iässä tahansa – lue lisää opintojen edistymisestä ja perusopetuksen ikäryhmistä. Kuviskerhot on suunnattu alakouluikäisille.


Kuvataidekouluun haetaan täyttämällä hakulomake, joka löytyy hakuajan alkaessa Eepos-ilmoittautumispalvelusta. Hakijat voivat valita 1–3 opetusryhmävaihtoehtoa mieluisuusjärjestyksessä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta opintojen jatkuvuuden varmistamiseksi koulussa jo opiskelevat oppilaat ovat etusijalla; tämän vuoksi hakulomakkeen mukaan vapaita paikkoja sisältävät ryhmät saattavatkin olla täynnä. Uusien opetusryhmien perustaminen riippuu hakijoiden määrästä.


Oppilaspaikat vahvistetaan toukokuussa.


Lue lisää oppilashausta:

https://www.espoonkuvis.fi/haku-ja-opiskelu


Tutustu ilmoittautuvan oppilaan ohjeisiin:

https://www.espoonkuvis.fi/haku-ja-opiskelu/ilmoittautuvan-oppilaan-ohjeet