Tervetuloa Espoon kuvikseen!

Julkaistu
17.8.2020
Rehtorin tervehdys uuden lukuvuoden aloittaville kuvislaisille ja muistutus syyslukukauden laskujen eräpäivästä

Hei kaikki rakkaat kuvislaiset❤️

Espoon kuvataidekoulun lukuvuosi alkaa tänään maanantaina 17.8.2020 lukujärjestyksen mukaisesti lähiopetuksena. Pääsette tapaamaan kuviskavereita ja opettajia livenä koronakevään aiheuttaman pitkän tauon jälkeen. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!

Lukuvuoden teema on Yhdessä on enemmän. Tehdään yhdessä tästä lukuvuodesta kaikille ikimuistoinen!

Kaikkien panos on tärkeä, niin kouluyhteisössä kuin perheissä. Yhdessä ja yhteistyössä onnistumme. Pidetään huolta toisistamme! Ei jätetä ketään yksin. Nähdään erilaisuus voimavarana ja tutustutaan avoimesti ja arvostavasti toisiimme. Jokaisella on kiinnostava tarina kerrottavanaan. Jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Tuetaan, autetaan, kannustetaan, tsempataan, otetaan kaikki mukaan!

Olemme täällä Teitä varten, ethän epäröi ottaa yhteyttä mieltäsi askarruttavissa asioissa. Ei anneta koronan latistaa luomisen iloa. Noudatetaan kuitenkin turvallisuusohjeita, näin välitämme itsestämme ja muista. Tutustuthan huolella kuviskoulun koronaohjeisiin.

Onnea matkaan! Turvallista ja värikästä lukuvuotta!


”Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi”

-Tuu-tikki, Tove Janssonin muumikirjasta Taikatalvi


Maritta Poijärvi

rehtori

Espoon kuvataidekoulu

maritta.poijarvi@espoonkuvis.fi

Muistutus syyslukukauden laskujen eräpäivästä


Perusopetusryhmien syyslukukausi alkaa viikolla 34 – lukuunottamatta Kirstin koulun sekä Mankkaan päiväkodin ryhmiä, joiden lukukausi alkaa viikolla 35. Kuviskerhojen syyslukukausi käynnistyy viikolla 36.

Perusopetusryhmien laskut on lähetetty 3. elokuuta ensisijaisen huoltajan sähköpostiin tai 18 vuotta täyttäneen oppilaan omaan sähköpostiin (mikäli oppilaan osoite on kirjattu oppilaan omiin tietoihin Eepokseen). Laskujen lähettäjänä on Isolta Verkkolaskupalvelu ja niiden eräpäivä on tänään eli 17.8.2020.

Jos et ole vastaanottanut laskua, tarkistathan roskapostikansiosi, se on saattanut joutua sinne. Tyystin kadonneesta laskusta voit pyytää laskukopion kuvataidekoulun toimistosta.

Oppilaspaikan voi peruuttaa maksutta eräpäivään asti. Lasku on mahdollista jakaa kahteen osaan siten, että puolet maksetaan eräpäivään mennessä ja toinen puolikas 17.9.2020 mennessä.

Säilytäthän laskun tiedot, jotta voit maksaa toisen puolikkaan samoilla laskutustiedoilla – toisesta puolikkaasta ei lähetetä erillistä laskua tai muistutusta.

Kuvataidekoulun laskuun on mahdollista hakea huojennusta taloudellisista syistä. Myös tässä tapauksessa ensimmäinen puolikas on maksettava eräpäivään mennessä, sillä hyvitämme mahdollisen huojennuksen toisesta puolikkaasta. Huojennushakemus on tulostettavissa koulun kotisivuilla. Sen voi toimittaa liitteineen hakemuksessa kerrottuun eräpäivään mennessä kuvataidekoulun toimistoon sähköpostitse, paperipostitse tai henkilökohtaisesti. Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.


Lue lisää:

https://www.espoonkuvis.fi/haku-ja-opiskelu/lukukausimaksut