Päivitys: Kuvataidekoulu etäopetukseen 1.3. alkaen

Julkaistu
26.2.2021
Koulun kaikki opetusryhmät siirtyvät etäopetukseen 1.–14. maaliskuuta väliseksi ajaksi. 12-vuotiaiden sekä sitä vanhempien etäopetus jatkuu 28.3. asti.

(Download this bulletin in English)

Espoon kuvataidekoulun kaikki opetusryhmät siirtyvät etäopetukseen 1.–14. maaliskuuta väliseksi ajaksi.

Eilen 25. helmikuuta hallitus tiedotti, että Suomessa siirrytään välittömästi koronavirusepidemian torjunnan tasolle kaksi. Epidemia on pahentunut varsinkin pääkaupunkiseudulla ja se vaatii nyt entistä tiukempia toimenpiteitä. Hallituksen uusien linjausten johdosta mm. yli 12-vuotiaiden ryhmäharrastukset keskeytetään maaliskuussa.

Espoon kuvataidekoulun johto on nyt keskustellut asiasta ja päättänyt, että turvallisuussyistä koulun kaikki opetusryhmät ovat 1.–14.3. eli maaliskuun kaksi ensimmäistä viikkoa etäopetuksessa. Tämän jälkeen alle 12-vuotiaat palaavat lähiopetukseen, mikäli koronatilanne sen sallii, ja 12-vuotiaiden sekä sitä vanhempien ryhmät jatkavat etäopetuksessa 28. maaliskuuta asti hallituksen linjausten mukaisesti.

Kuvataidekoulu seuraa aktiivisesti hallituksen ja Espoon kaupungin ohjeita sekä ajankohtaista koronatilannetta. Vastuunamme on tarjota opetusta siten, ettei oppilaiden eikä henkilökunnan terveys ja turvallisuus vaaraannu.

Kuvataidekoulun rehtori Maritta Poijärvi vastaa koulun koronalinjauksiin liittyviin kysymyksiin ja tiedusteluihin: maritta.poijarvi@espoonkuvis.fi, p. 09 4257 8921

Lue lisää


Hallituksen uudet linjaukset (25.2.2021)

Kuvataidekoulun koronaohjeet