Kuviskerhot 2021–2022: uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa!

Julkaistu
14.4.2021
Ilmoittautumislomake Aurora, Eestinkallion, Lintuvaaran, Niittykummun, Päivänkehrän ja Saunalahden kouluilla tulevalla lukuvuodella järjestettäviin kuviskerhoihin aukeaa 19. huhtikuuta.
Kuva: Niina Thuneberg

Tervetuloa Espoon kuvataidekoulun kuviskerhoihin!

Eri puolilla kaupunkia sijaitsevissa alakouluissa järjestettävät kuviskerhot tuovat hauskan taideharrastuksen lähelle lapsen omaa koulupäivää. Suosittuja kerhoja järjestetään jälleen tulevalla lukuvuodella Auroran, Eestinkallion, Lintuvaaran, Niittykummun, Päivänkehrän ja Saunalahden kouluissa. Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuoden 2021–2022 kerhoihin alkaa 19. huhtikuuta Eepoksessa.

Kuviskerhoissa tutustutaan monipuolisesti kuvataiteen eri ilmiöihin ja tekniikoihin Espoon kuvataidekoulun huippuopettajien johdolla. Kerhoissa piirretään, maalataan, muotoillaan, rakennetaan ja tehdään animaatioita lasten omista kiinnostuksen kohteista kumpuavien ideoiden innoittamina. Käytössä ovat kuvataidekoulun laadukkaat materiaalit ja työvälineet, ja työskentelyssä painotetaan oppimisen ja oivaltamisen iloa, kannustavaa ja reilua ilmapiiriä sekä ryhmätyöskentelytaitoja.

Kerhot kokoontuvat syyskaudella 14 kertaa ja kevätkaudella 16 kertaa viikosta 36 alkaen. Yhden kokoontumiskerran pituus on 90 minuuttia – Auroran koulussa saatavilla myös eka- ja tokaluokkaisille suunnattu 45 minuutin pituinen kerho ja Saunalahden koulussa 60 minuutin pituinen kerho 1.–3.-luokkalaisille. Ajankohtaiset lukukausimaksut löydät täältä.

Kerhoihin voi ilmoittautua 19. huhtikuuta alkaen. Ryhmiin otetaan uusia oppilaita helmikuun alkuun asti niin kauan kuin niissä on tilaa – peruutuspaikkoja saattaa vapautua myös kesken lukukauden. Suosituille kerhoille perustetaan mahdollisuuksien mukaan useita ryhmiä.

Huom! Kerhojen kokoontumisajat ja -päivät vahvistetaan syyslukukauden alussa, kun koulut ovat laatineet omat lukujärjestyksensä. Jos kokoontumisaika ei sovi oppilaalle, kerhopaikan voi vielä peruuttaa veloituksetta syyslukukauden lukukausimaksun eräpäivään mennessä.

Lue lisää

Kuviskerhot Espoon kuvataidekoulussa

Ilmoittautuvan oppilaan ohjeet