Kuvataidekoulun koronaohjeisiin muutoksia

Julkaistu
20.10.2020
Kasvomaskien käyttöä suositellaan jatkossa kuvataidekoulun henkilökunnalle.

Kuvataidekoulun koronaohjeet on päivitetty.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä päätti kokouksessaan 13. lokakuuta 2020 uusista koronaepidemian vastaisista paikallisista toimista ja suosituksista. Uusien linjausten mukaan kasvomaskien käyttöä suositellaan kaikilla työpaikoilla, joissa ihmiset tapaavat toisiaan. Tästä syystä kuvataidekoulu edellyttää jatkossa kasvomaskien tai visiirien käyttöä henkilökunnaltaan.

Kuvataidekoulu suosittelee maskien käyttöä myös yli 15-vuotiaille oppilailleen. Maskien käyttö on erityisen suositeltavaa opetustiloissa, joissa riittävien turvavälien ylläpitäminen on hankalaa. Koulu ei valitettavasti voi tarjota maskeja oppilaille, vaan maskit on tuotava itse.

Koronaepidemian ollessa kiihtymisvaiheessa kuvataidekoulu haluaa muistuttaa kaikkia oppilaita, huoltajia ja henkilökunnan jäseniä myös muiden koronaohjeiden noudattamisen tärkeydestä. Ylläpitämällä riittäviä turvavälejä, huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta ja jäämällä sairauden iskiessä kotiin pidämme huolta itsestämme ja toisistamme. Kuvataidekoulun opettajat pyrkivät muistuttamaan oppilaitaan koronaohjeista entistäkin useammin.

Pysytään terveinä!


Lue lisää:

THL:n maskisuositus

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedote

Kuvataidekoulun koronaohjeet