Kuvataidekoulun kaikki ryhmät palaavat lähiopetukseen 3. toukokuuta

Julkaistu
27.4.2021
12-vuotiaiden ja sitä vanhempien etäopetus päättyy vappuviikonlopun jälkeen.
Kuva: Saunalahden koulun kuviskerhossa tehty kukkamaalaus.

Espoon kuvataidekoulun kaikki opetusryhmät palaavat lähiopetukseen 3. toukokuuta. Koulun vuonna 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat oppilaat ovat olleet etäopetuksessa maaliskuusta asti Espoon kaupungin ohjeistuksen mukaisesti.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut, että 20-vuotiaiden ja tätä nuorempien ohjattu harrastustoiminta mahdollistetaan sisätiloissa jälleen 3.5.2021 alkaen, mikäli tilojen auki pitämistä koskevat aluehallintoviraston ajankohtaiset päätökset eivät asiaa estä, ja jos harrastustoiminnan järjestäjä on toimittanut kaupungille tartuntojen ehkäisemiseksi tehtäviä toimenpiteitä kuvaavan terveysturvallisuussuunnitelman. Espoon kuvataidekoulussa nämä ehdot täyttyvät, ja siksi kaikki opetusryhmät voivat palata kevätlukukauden viimeisten opetuskertojen ajaksi lähiopetukseen vappuviikonlopun jälkeen.

Muistutamme kuvataidekoulun tiloihin palaavia oppilaita jälleen koulun koronaohjeista, jotka löytyvät kokonaisuudessaan koulun kotisivuilta. Niiden noudattaminen on edelleen tärkeää. 

Älä tule kuvistunnille, jos olet sairaana tai havaitset itselläsi hengitystieinfektion oireita. Edellytämme maskien käyttöä kaikilta koulussa olevilta yli 12-vuotiailta (v. 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat) sekä 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien kanssa samassa ryhmässä opiskelevilta. Muista huolehtia hyvästä käsihygieniasta varsinkin aivastamisen jälkeen ja varo, ettet yski tai aivasta muita päin. Muista turvavälit ja vältä tarpeetonta viipymistä koulun käytävillä. Noudata opettajan antamia ohjeita, jotta työskentely kuvistunnilla sujuu turvallisesti.

Rehtori Maritta Poijärvi vastaa kuvataidekoulun koronalinjaan liittyviin kysymyksiin ja tiedusteluihin: maritta.poijarvi@espoonkuvis.fi, p. 044 777 7492


Lue lisää:


Espoon kaupunki: Pääkaupunkiseudulla palataan lähiopetukseen ja valmistellaan sisäharrastusmahdollisuuksien avaamista 20-vuotiaille ja tätä nuoremmille

Kuvataidekoulun koronaohjeet

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta THL:n sivuilla