Espoon kuvataidekoulun kesäkurssit 2021 on julkaistu

Julkaistu
19.2.2021
Ilmoittautuminen kesäkuussa ja elokuussa järjestettäville lasten kesäkursseille alkaa 26. helmikuuta.
Suosittu Taidelabra-kurssi järjestettiin ensimmäistä kertaa kesällä 2020. Kuva: Elina Hartzell.

Espoon kuvataidekoulun kesän 2021 kesäkurssit on julkaistu!

Kuvistaidekoulu järjestää viiden päivän mittaisia ja kaikille avoimia lasten taidekursseja koulun Tapiolan, Olarin, Leppävaaran ja Kauklahden toimipisteissä kesäkuun kahdella ensimmäisellä lomaviikolla sekä elokuun ensimmäisellä viikolla. Kursseja on tarjolla sekä lyhyitä (ma–pe klo 10–14) että pitkiä (ma–pe klo 9–16), joista jälkimmäisen kurssimaksu kattaa myös lounaan ja välipalan.

Tarjonnassa on mukana sekä tuttuja suosikkeja (kuten rakastettu Taidetta liikkuen ja improvisoiden, joka kesä täyttyvä Valokuvaus sekä viime kesän hitti Taidelabra), että tuoreita uutuuksia. Sisältövaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun: kursseilla esimerkiksi valokuvataan, tehdään animaatioita, rakennetaan vesialuksia, piirretään sarjakuvia ja maalataan mielikuvituksellisilla tekniikoilla. Myös aurinkoiset ulkotilat ja luonnosta löytyvät taidemateriaalit otetaan monilla kurseilla hyötykäyttöön.

Ajankohtainen koronatilanne otetaan kesäkursseilla tarkasti huomioon. Opetusryhmät ovat pieniä (max. 12 osallistujaa) ja kuvataidekoulu soveltaa ajankohtaisen tilanteen edellyttämiä turvallisuustoimia tarkasti. Mikäli kesäkurssit joudutaan perumaan kokonaan koronatilanteen takia, kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Tutustu kurssitarjontaan kesäkurssien omalla sivulla. Ilmoittautuminen kursseille aukeaa ensi viikolla 26. helmikuuta Eepoksessa.

Lue lisää

Kesäkurssit Espoon kuvataidekoulussa