Luovat illat Åbergin talossa joulukuussa

Tervetuloa Åbergin lastentalon luoviin iltoihin! Koko perheelle sopivissa taideilloissa maalataan talvi- ja jouluaiheisia teoksia keskiviikkoiltaisin 8.–22. joulukuuta klo 17–19.
Ajankohta:
8.–22.12.2021 klo 17–19
Sijainti:
Åbergin lastentalo, Ajurinkuja 4 (Leppävaara)

Tervetuloa Åbergin lastentalon luoviin iltoihin joulukuussa!

Joulun alla Åbergin lastentalo Leppävaaran Vallikalliossa muuttuu keskiviikkoiltaisin lämpöiseksi tonttupajaksi, kun Espoon kuvataidekoulu järjestää talossa koko perheelle sopivia luovia iltoja. Illoissa teemme talvi- ja jouluaiheisia maalauksia eri tekniikoilla, jotka luonnistuvat niin lapsilta kuin aikuisiltakin.

Iltojen ajankohdat ja aiheet ovat:

8.12.2021 klo 17–19: Luminen maisema
Tulkoon valkea joulu! Maalaamme lumisia maisemia mustalle tai värikkäälle paperille ja virittelemme itsemme talviseen tunnelmaan.

15.12.2021 klo 17–19: Joulun värit
Punainen, vihreä, valkoinen tästä yhdistelmästä syntyy taatusti jouluisia väritutkielmia! Teemme abstrakteja ja esittäviä maalauksia, joissa pääosassa ovat värit.

22.12.2021 klo 17–19: Koristeiden kimallus
Kynttilät, joulupallot ja lahjat – millaisista koristeista sinun joulusi tunnelma rakentuu? Maalaamme ja piirämme joulukoristeita ja teemme niistä teoksia kollaasitekniikalla.

Ei ennakkoilmoittautumista! Luovan illan hinta 30 € maksetaan paikan päällä. Hinta sisältää materiaalit ja osallistumisen yhdelle lapselle sekä yhdelle tai kahdelle aikuiselle. Työskentely sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

Åbergin lastentalo sijaitsee Leppävaarassa osoitteessa Ajurinkuja 4.


Lue lisää

Kurkistus Åbergin lastentaloon