Rehtorin joulutervehdys 2020

Rehtori Maritta Poijärven jouluterveiset kuvislaisille.

Rakkaat kuvislaiset,

Alamme hiljalleen valmistautua jouluun ja viimeisten opetuskertojen ajaksi siirtyneen syyslukukauden päättymiseen – ehkä kevein ja onnellisin mielin, ehkä ristiriitaisemmissa tunnelmissa. Voimme joka tapauksessa iloita siitä, kuinka hyvin olemme yhdessä selvinneet vaikeista ajoista. Suuri kiitos siitä kuuluu teille. Kiitos, että olette nähneet lastenne kuvataide- ja muotoiluharrastuksen arvon!

On tärkeää, että osaamme sopeutua nopeasti uusiin olosuhteisiin, sillä tulevaisuus voi muotoutua millaiseksi tahansa. Onneksi me kuvislaiset olemme luovuuden ja mielikuvituksen mestareita. Uskallamme unelmoida sekä kuvitella, miltä huominen voisi näyttää. Näistä taidoista on todellakin hyötyä tällaisina aikoina.

Joulu saapuu. Muistetaan kaikki viimeistään silloin pysähtyä hetkeksi nauttimaan läheisten seurasta ja kiireettömästä läsnäolosta – ihan vaan olemisesta juuri omalle itselle sopivalla tavalla. Joinain jouluina sitä jaksaa riemuita, toisina on taas tärkeämpää saada käpertyä omaan rauhaansa. Ollaan armollisia itsellemme ja muistetaan hyväksyä, että jokainen joulumme on aina silloisen elämäntilanteemme näköinen.

Toivotan teille kaikille lämmintä ja elämyksellistä joulua sekä valoisaa ja toiveikasta uutta vuotta!

Maritta Poijärvi

rehtori
044 777 7492
maritta.poijarvi@espoonkuvis.fi

Julkaistu
17.12.2020