Hyvää joulua, kuvislainen!

Rehtori Maritta Poijärven jouluterveiset kuvislaisille.

Hyvää joulua, rakkaat kuvislaiset!

Alamme hiljalleen valmistautua jouluun ja kokoontualukukauden viimeisille opetuskerroille. Näin vuoden lopussa moni meistä monipunnitsee kuluneen lukukauden aikana kuviskoulussa tekemiään teoksia sekä muitamenneen vuoden tapahtumia. 

Missä onnistuin? Mitkä ovat minun ainutlaatuiset vahvuuteni?Mikä sytytti minua? Mistä sain iloa? Missä haluaisin vielä kehittyä? 

Hyvän palautteen saaminen ja antaminen on tärkeää sekäkuvisluokassa että sen ulkopuolella. Meille kaikille tekee hyvää, kun annammekiitosta toistemme teoista ja että nostamme esiin toistemme vahvuuksia. 

Miten ihmeessä osasit tehdä tuon? Olet uskomattoman taitava,en voi kuin ihailla sinua! Miten sekoitit tuon värin? Miten jaksatkaan ainaolla niin positiivinen ja kannustava?

Ansaitsemme kaikki kiitoksen myös sinnikkyydestä. Koulunoppilaat ovat jälleen jaksaneet ahkeroida kuvistunneilla jatkuville muutoksillealttiista maailman tilanteesta huolimatta, ja kuvislaisten huoltajat ovatjaksaneet tukea lapsia harrastuksessaan. 

Kiitän teitä kaikkia hienosti sujuneesta vuodesta! Nautitaanjoululoman aikana rentoutumisesta, läheistemme seurasta ja kiireettömästäyhdessäolosta. Muistetaan samalla sanoa toisillemme kaikenlaista kaunista jakannustavaa.

Se mihin keskityt tulevana vuotena – se vahvistuu!

Toivotan teille kaikille lämmintä joulua sekä valoisaa uuttavuotta!

Maritta Poijärvi
rehtori

Kuva: Nelma Laitinen

Julkaistu
17.12.2021