Vapaaoppilaspaikkojen tai huojennuksen hakeminen 31.1. mennessä

Julkaistu
19.1.2023
Huojennus- tai vapaaoppilaspaikan hakemus on toimitettava 31.1.2023 mennessä.

Jos haluat hakea vapaaoppilaspaikkaa tai huojennusta lukukausimaksuusi, täytä Lukukausimaksut-sivulta löytyvä huojennushakemus ja palauta se koulun toimistoon 31.1. mennessä. Rehtori myöntää lukukausittain hakemusten perusteella määrätyn määrän huojennuksia.

Huojennuksen saamiseen vaikuttavat perheen tulot ja perheenjäsenten lukumäärä. Myönnettävien huojennusten suuruudet vaihtelevat. Huojennus tai vapautus myönnetään vain yhdelle perheen lapselle, jotta huojennusta voidaan myöntää mahdollisimman monelle eri perheelle.

Huojennus myönnetään lukukausikohtaisesti; edelliselle lukukaudelle myönnetty huojennus ei kata myös seuraavaa, vaan jokaiselle lukukaudelle on tarvittaessa tehtävä uusi hakemus. Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Kevätlukukauden laskut on lähetetty ensisijaisten huoltajien ja täysi-ikäisten oppilaiden sähköpostiosoitteisiin. Lukukausimaksut 2023 löydät täältä. Maksun voit suorittaa kahdessa erässä, joissa jälkimmäisen eräpäivä on kuukausi lukukausimaksun laskun yhteydessä ilmoitetun eräpäivän jälkeen.