Tiedote oppilaille ja huoltajille 23.3.2020 Espoon kuvataidekoulun Etäkuviksesta

Julkaistu
23.3.2020
Etäopetus Espoon kuviksessa lukujärjestyksen mukaisesti 30.3. alkaen kaikille ryhmille

Hyvät oppilaat ja oppilaiden huoltajat

Espoon kuviksen etäopetus tullaan aloittamaan ma 30.3.2020 alkaen lukujärjestyksen mukaisina aikoina kaikille taiteen perusopetusryhmille sekä kerhoille. Verkkosivuillamme www.espoonkuvis.fi/kuvisetana julkaistaan kuvataidekoulun kotitehtäviä kaikille ikäryhmille ma 23.3.2020 alkaen.

Opettajat antavat tarkempaa informaatiota omista tunneistaan ja etäopetuksen muodoista sähköpostitse huoltajille ja niille yli 12-vuotiaille oppilaille, joiden sähköpostiosoite on opettajan tiedossa. Päiväkotiryhmien etäopetusajoissa poiketaan normaalista lukujärjestyksestä ja näille ryhmille aikataulusta tiedotetaan erikseen. Tulemme jakamaan näyttelykeskus Weegeen ulkopuolella, kokoontumista rajoittavia hallituksen ohjeita noudattaen, pieniä materiaalipaketteja oppilaille. Ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Seuraa Espoon kuvataidekoulun verkkosivuilla julkaistavia tiedotteita.

Haluamme tarjota lapsille ja nuorille laadukkaan taiteen perusopetuksen pitkäjänteisen harrastuksen jatkumisen ja perheille kotona olemisen lomaan virkistäviä ja inspiroivia taidehetkiä.

Vanhemmat voivat mielellään osallistua taideopetukseen yhdessä lasten kanssa. Etäkuviskoulu on vanhemmalle mahdollisuus innostua itsekin taiteen ja muotoilun moninaisesta ja innostavasta maailmasta, tutustua lapsen ja nuoren kiinnostuksen kohteisiin ja löytää koko perheelle uusi innostava harrastus taiteen parissa. Antoisia taidehetkiä!

rehtori

Maritta Poijärvi

044-7777492

maritta.poijarvi@espoonkuvis.fi