Tiedote lopputyöntekijöille: Päivitetty lopputyöaikataulu

Julkaistu
26.3.2020
Lopputyöt, työkirjat ja videoesittelyt palautetaan lopputyökoordinaattorille 30.4. mennessä.

Tiedote 26.3.2020


Hyvät lopputyöntekijät,


Kevään lopputyöaikatauluun on tullut muutoksia koronavirusepidemian vastaisten toimien takia. Uuden aikataulun mukaan lopputyöt on palautettava lopputyökoordinaattorille 30.4.2020 mennessä osoitteeseen paattotyot@espoonkuvis.fi. Palautukseen tulee sisältyä seuraavat osa-alueet:


1. Valmis lopputyö

2. Työkirja

3. Max. 3 minuuttia pitkä videoesittely


Lopputyökoordinaattori välittää työn, työkirjan ja videon lopputyöarvioijille, jotka perehtyvät niihin ja saattavat kysyä lopputyöntekijöiltä lisäkysymyksiä sähköpostitse tai puhelimitse. Arvioijat kirjoittavat palautteen työstä ja toimittavat ne kuvataidekoululle. Päättötodistukset toimitetaan lopputyöntekijöille toukokuun lopussa.

Ohjaavat opettajat ovat yhteydessä lopputyöntekijöihin ja sopivat käytännön asioiden järjestämisestä, esimerkiksi töiden hakemisesta opetuspisteistä ja mahdollisista tarvikkeiden lainaamisista. Opettajat antavat myös etäohjausta lopputyöntekijöille. Opettajat ja lopputyöntekijät sopivat ohjauksesta keskenään.

Lopputöille pyritään järjestämään keväällä näyttely nettigalleriassa. Tavoitteena on, että työt olisivat esillä myös fyysisesti syksyllä pidettävässä lopputyönäyttelyssä, jossa olisi esillä töitä myös niiltä oppilailta, jotka eivät enää syksyllä jatka opintojaan kuvataidekoulussa.

Haluamme kaikin tavoin tukea työsi valmistumista ja onnistumista poikkeusoloissakin. Älä epäröi olla yhteydssä missä tahansa mieltäsi askarruttavssa asiassa joko ohjaavaan opettajaasi, päättötyökoordinaattoriin tai rehtoriin.


Maritta Poijärvi

rehtori

044-7777492

maritta.poijarvi@espoonkuvis.fi