Luo omat huoltajan tunnukset Eepos-järjestelmään

Julkaistu
8.5.2020
Tunnuksista on hyötyä varsinkin niille huoltajille, joilla on useita oppilaita Espoon kuviksessa tai muissa Eeposta käyttävissä oppilaitoksissa.

Eepos on Espoon kuvataidekoulun ja monien muiden oppilaitosten käyttämä oppilashallintojärjestelmä, jonka kautta kuviskoulun opetusryhmiin ilmoittaudutaan. Eepoksen kautta oppilaat ja huoltajat voivat myös tarkastella omia opintojaan, päivittää yhteistietojaan ja vastaanottaa viestejä opettajilta.

Oppilaiden huoltajille on 7.5.2020 lähetetty Eepos-postituksesta viesti, jossa ohjataan huoltajien omien tunnusten tekemiseen. Huoltajan tunnuksista on hyötyä varsinkin niille perheille, joilla on useita oppilaita Espoon kuvataidekoulussa tai muissa Eeposta käyttävissä oppilaitoksissa. Tällöin huoltaja voi luoda yhdet tunnukset, joilla kirjautumalla voi hallinnoida kaikkia tilejä kaikissa Eeposta käyttävissä oppilaitoksissa.

Eepos on saatavilla myös mobiilisovelluksena Android ja iOS-laitteille. Lataa sovellus Google Play-kaupasta tai Applen App Storesta.