Luo omat huoltajan tunnukset Eepokseen ja seuraa oppilaan edistymistä

Julkaistu
14.8.2020
Linkki omien tunnusten tekoon on lähetetty huoltajille 14. elokuuta.

Espoon kuviksen uudelle lukuvuodelle ilmoittautuneiden oppilaiden huoltajille on lähetetty 14. elokuuta sähköpostitse linkki, jonka kautta huoltajat pääsevät luomaan omat tunnuksensa Eepos-järjestelmään. Linkki tunnusten tekoon lähetettiin huoltajille myös keväällä, mutta se oli voimassa tällöin vain kahden viikon ajan. Jos et keväällä luonut omia tunnuksia, se kannattaa tehdä nyt; uusi linkki on voimassa 60 vuorokauden ajan.

Eepos on Espoon kuvataidekoulun käyttämä oppilashallintohjärjestelmä, jonka kautta opetukseen ilmoittautudutaan. Omilla tunnuksillaan huoltajat voivat mm. seurata oppilaan opintojen edistymistä, vastaanottaa viestejä opettajalta ja oppilaitokselta sekä ilmoittautua uusiin opetusryhmiin.

Huoltajan tunnukset kannattaa luoda erityisesti silloin, jos huoltajalla on useita Espoon kuvataidekoulussa tai muissa Eepos-oppilaitoshallintajärjestelmää käyttävissä oppilaitoksissa opiskelevia huollettavia. Silloin huoltaja voi tarkastella kaikkien huollettaviensa tietoja saman käyttäjätunnuksen kautta.

Eepos on saatavilla nyt myös Android- ja iOS-laitteissa toimivana mobiilisovelluksena, johon kirjaudutaan oppilaan tai huoltajan käyttäjätunnuksilla. Uuden sovelluksen kautta saat opettajalta tulleet viestit, kuvataidekoulun toimiston tiedotteet, opintotiedot, tuntimerkinnät sekä arvioinnit suoraan omaan mobiililaitteeseesi.

Lataa maksuton Eepos-sovellus Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta. Lisää ohjeita löydät tästä opastusvideosta.

Kirjaudu Eepokseen omilla tunnuksillasi palvelun etusivulla.

Kadonneita tunnuksia voi kysellä kuvataidekoulun toimistosta: toimisto@espoonkuvis.fi