Kuviskerhojen jatkoilmoittautuminen alkaa 29. maaliskuuta

Julkaistu
17.3.2021
Jatkoilmoittautumisen aikana kerhon nykyiset oppilaat voivat varata paikan ensi syksyn kerhoryhmistä.

In English

Kuviskerhojen jatkoilmoittautuminen 29.3.–9.4.2021

Espoon kuvataidekoulun kuviskerhot jatkavat toimintaansa jälleen tulevalla lukuvuodella. Kerhojen nykyiset oppilaat voivat ilmoittautua ensi lukuvuoden kuviskerhoihin tai Espoon kuvataidekoulun perusopetusryhmiin ennen uusien oppilaiden ilmoittautumisajan alkamista.

Ilmoita kuviskerhossa jatkamisesta tai perusopetukseen siirtymisestä Eepos-järjestelmän kautta 29.3.–9.4. ja varmista paikkasi ensi syksyn ryhmissä!

Näin jatkoilmoittaudut Eepoksessa

Jatkoilmoittautuminen tehdään Eepoksessa henkilökohtaisia tunnuksia käyttäen. Oppilaat saavat henkilökohtaiset Eepos-tunnukset sähköpostitse osoitteesta postitus@eepos.fi aloittaessaan kuvataidekoululla. Jos olet hukannut tunnuksesi, vot pyytää niitä koulun toimistosta (toimisto@espoonkuvis.fi). Säilytä tunnukset, niillä pääset myöhemmin päivittämään yhteystietojasi ja tutkimaan tuntikirjauksia.

Tarkista ennen ilmoittautumista, että oppilaan yhteystiedot ja kuvaluvat ovat ajan tasalla. Muistathan päivittää varsinkin sähköpostiosoitteesi, jos se on muuttunut, sillä lukukausilaskut ja ryhmän tärkeät tiedotteet lähetetään oppilaille ja huoltajille sähköpostitse. Käytäthän osoitetta, jota luet säännöllisesti.

Kuviskerhojen ensi lukuvuoden kokoontumisajat ilmoitetaan syyslukukauden alussa, kun koulujen omat lukujärjestykset ovat varmistuneet. Jos kerhon kokoontumisaika ei sovi oppilaan syksyn aikatauluun, kerhopaikasta voi vielä luopua veloituksetta syyslukukauden laskun eräpäivään mennessä.

Oppilailla on oikeus vaihtaa ryhmää huhtikuun ajan ennen kuin uusien ilmoittautuvien oppilaiden paikat vahvistetaan toukokuussa. Ryhmänvaihtoa voi pyytää ottamalla yhteyttä kuvataidekoulun toimistoon: toimisto@espoonkuvis.fi.

Opintojen mahdollinen lopettaminen tulee ilmoittaa samalla lomakkeella!

Taiteen perusoperutukseen siirtyminen

Espoon kuvataidekoulun kuviskerhot on suunnattu ala-asteikäisille oppilaille. Yläasteikäisille kuvataidekoulu tarjoaa taiteen ja käsityön perusopetusryhmiä ympäri Espoota sijaitsevissa opetuspisteissä. Toivotamme yläasteelle siirtyvät kuviskerholaiset tervetulleiksi jatkamaan kuvisharrastustaan perusopetusryhmiimme!

Perusopetusryhmiin voivat liittyä myös ala-asteikäiset oppilaat, jotka ovat kiinnostuneet perusteellisemmasta ja tavoitteellisemmasta taideopetuksesta.

Jos haluat siirtyä ensi lukuvuoden alussa kuviskerhosta perusopetukseen, valitse jatkoilmoittautumislomakkeesta “Haluan siirtyä perusopetusryhmään syksyllä 2021” ja mainitse toivomasi opetuspiste.

Lue lisää taiteen perusopetuksesta täältä.

Lisätietoa

Espoon kuvataidekoulun kuviskerhot

Asiakaspalvelu:
toimisto@espoonkuvis.fi
09 4257 8920 (soittoaika ti–pe klo 10–15)