Kuviskerhojen jatkoilmoittautuminen alkaa 27. maaliskuuta

Julkaistu
21.3.2023
Kuviskerhojen nykyiset oppilaat voivat varata paikan ensi syksyn ryhmistä 27.3.–7.4. välisenä aikana.

Espoon kuvataidekoulun kuviskerhot jatkavat toimintaansa jälleen tulevalla lukuvuodella. Nykyiset oppilaat voivat ilmoittautua ensi lukuvuoden kuviskerhoihin tai Espoon kuvataidekoulun perusopetusryhmiin ennen, kun uusien oppilaiden ilmoittautumisaika alkaa. 

Ilmoita kuviskerhossa jatkamisesta tai perusopetukseen siirtymisestä Eepos-järjestelmän kautta 27.3.–7.4. ja varmista paikkasi ensi syksyn ryhmissä!

Jatkoilmoittautuminen Eepoksessa

Ilmoittautumista varten tarvitset henkilökohtaiset Eepos-tunnukset, jotka olet saanut aloittaessasi kuvataidekoululla. Tunnukset on lähetetty osoitteesta postitus@eepos.fi. Jos sinulla ei ole tunnuksia, pyydä ne koulun toimistosta (toimisto@espoonkuvis.fi). Säilytä tunnukset, niillä pääset myöhemmin päivittämään yhteystietojasi ja tutkimaan tuntikirjauksia.

Varsinainen jatkoilmoittautuminen tehdään Eepoksessa (espoo.eepos.fi) henkilökohtaisia tunnuksia käyttäen. Tarkista ennen ilmoittautumista, että oppilaan yhteystiedot ja kuvaluvat ovat ajan tasalla. Muistathan päivittää sähköpostiosoitteesi, jos se on muuttunut, sillä lukukausilaskut ja ryhmän tärkeät tiedotteet lähetetään oppilaille ja huoltajille sähköpostitse. Käytäthän osoitetta, jota luet säännöllisesti.

Kuviskerhojen ensi lukuvuoden kokoontumisajat ilmoitetaan syyslukukauden alussa, kun koulujen omat lukujärjestykset ovat varmistuneet. Jos kerhon kokoontumisaika ei sovi oppilaan syksyn aikatauluun, kerhopaikasta voi vielä luopua veloituksetta syyslukukauden laskun eräpäivään mennessä.

Oppilailla on oikeus vaihtaa ryhmää huhtikuun ajan ennen kuin uusien ilmoittautuvien oppilaiden paikat vahvistetaan toukokuussa. Ryhmänvaihtoa voi pyytää ottamalla yhteyttä kuvataidekoulun toimistoon: toimisto@espoonkuvis.fi.

Opintojen mahdollinen lopettaminen tulee ilmoittaa samalla lomakkeella!

Taiteen perusopetukseen siirtyminen

Espoon kuvataidekoulun kuviskerhot on suunnattu ala-asteikäisille oppilaille. Yläasteelle siirtyville oppilaille Espoon kuvataidekoulu tarjoaa taiteen ja käsityön perusopetusryhmiä ympäri Espoota sijaitsevissa opetuspisteissä. Perusopetusryhmiin voivat liittyä myös oppilaat, jotka ovat kiinnostuneet perusteellisemmasta ja tavoitteellisemmasta taideopetuksesta. 

Jos haluat siirtyä ensi lukuvuoden alussa kuviskerhosta perusopetukseen, valitse jatkoilmoittautumislomakkeesta “Haluan siirtyä perusopetusryhmään syksyllä 2023” ja mainitse toivomasi opetuspiste. Lue lisää taiteen perusopetuksesta täältä.

Lisätietoa

Espoon kuvataidekoulun kuviskerhot

Asiakaspalvelu:
toimisto@espoonkuvis.fi
044 291 4996, soittoaika ti–pe klo 10–15