Kuviksen lukuvuosi päättyy poikkeusoloissa

Julkaistu
4.5.2020
Etäopetus jatkuu lukukauden loppuun asti. Oppilastöitä voi noutaa toimipisteistä viimeisellä opetuskerralla, ellei opettaja ryhmälleen toisin ilmoita.

Espoon kuvataidekoulun lukuvuosi päättyy suurimmalla osalla ryhmiä viikolla 20, osalla kuitenkin viikolla 21 (viimeistään 23.5.2020). Oma opettaja kertoo tarkan ajan. Etäopetus jatkuu koulussa kevätlukukauden loppuun asti.

Koronaepidemian ollessa edelleen ajankohtainen haluamme suojella oppilaitamme ja henkilökuntaamme tartuntariskiltä, ja siksi vältämme lähikontakeja näinä kriittisinä kuukausina. Suuret kiitokset kaikille huoltajille hyvästä yhteistyöstä ja etäopetuksen mahdollistamisesta!

Kevään oppilastyöt palautetaan oppilaille joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta lukujärjestyksen mukaisena viimeisenä opetuskertana – tarkemman tiedon opetusryhmääsi koskevista ohjeista saat omalta opettajaltasi. Opettajat pakkaavat työt valmiiksi ja ne voi noutaa ryhmien omista toimipisteistä. Palautustilaisuudessa noudatetaan tartuntariskit huomioivia turvallisuus- ja hygieniaohjeita, jotka oppilaat ja huoltajat saavat sähköpostitse omalta opettajaltaan.

Jos et pääse noutamaan töitäsi viimeisenä opetuskertana, voit hakea ne ryhmäsi toimipisteestä kesän jälkeen. WeeGeen ryhmien noutamattomat oppilastyöt voi hakea kuvataidekoulun toimistosta elokuussa. Muiden toimipisteiden ryhmien hakemattomat työt voi noutaa syyslukukauden alussa.

Kevät- ja lopputyönäyttelyt siirtyvät syksyyn. Näyttelyt järjestetään Isossa Omenassa sijaitsevassa uudessa näyttelytilassa, ja niiden avajaisia vietetään keskiviikkona 2.9.2020. Sitä ennen lopputyöt esitellään kuvataidekoulun kotisivuilta löytyvässä nettigalleriassa, joka avataan toukokuun aikana.

Myös todistukset ja stipendit jaetaan oppilaille syksylle siirtyvän näyttelyn avajaisissa.

Espoon kuviksen vuosikatsaus Pensselihirmut ilmestyy tuttuun tapaan toukokuussa, mutta poikkeusolojen vuoksi lehti julkaistaan tällä kertaa vain sähköisessä muodossa koulun kotisivuilla.

Myös kesäkursseja on lykätty koronatilanteen takia. Kesäkuulle kaavaillut kurssit järjestetään tänä vuonna heinä-elokuussa, jolloin tilanne on toivon mukaan hellittänyt. Kesäkurssien ilmoittautuminen on nyt auki; kurssit ja linkin ilmoittautumislomakkeeseen löydät kuvataidekoulun kotisivuilta.

Syksyn perusopetusryhmien ja kuviskerhojen oppilashaku jatkuu poikkeusoloissakin. Opetusryhmissä on vielä tilaa – ilmoittaudu mukaan osoitteessa espoo.eepos.fi.

Espoon kuviksen toimisto on kesäkuussa lomalla. Valoisaa ja mukavaa kevättä kaikille, pysytään terveinä!

Seuraa Espoon kuvista Facebookissa ja Instagramissa.


Lämpimin terveisin,


Maritta Poijärvi

rehtori

044 777 7492

maritta.poijarvi@espoonkuvis.fi


Lisätietoa:


Ilmoittaudu Espoon kuviksen kesäkursseille:

https://espoo.eepos.fi/#/forms/76


Ilmoittaudu syksyn perusopetusryhmiin:

https://espoo.eepos.fi/#/forms/79


Ilmoittaudu syksyn kuviskerhoihin:

https://espoo.eepos.fi/#/forms/80