Jatkoilmoittautumiset ja työpajavalinnat

Julkaistu
4.2.2020
Jatkoilmoittautuminen ja työpajavalinnat 10.2. - 6.3.2020

Jatkoilmoittautumiset alkavat 10.2. Silloin ensisijaiset huoltajat ja oppilaat saavat sähköpostiinsa tunnukset, joilla ilmoittautuminen tehdään Eepoksessa.

Varhaisiän kuvataidekasvatuksen ja perusopetuksen (myös 12-vuotiaiden jaksoissa opiskelevat) oppilaat ilmoittavat haluavatko jatkaa kuvataidekoulussa, ryhmien kokoontumisajat ilmoitetaan huhtikuun alussa.

Päiväkotiryhmien oppilaat ilmoittavat jatkavatko päiväkotiryhmässä vai siirtyvätkö perusopetukseen.

Työpajaikäiset oppilaat valitsevat ensi lukuvuodelle työpajan.


TARKEMMAT OHJEET ALLA:

OPPILAIDEN OHJEET JATKOILMOITTAUTUMISEEN JA TYÖPAJAVALINTAAN


TUNNUKSET SÄHKÖPOSTITSE

Jatkoilmoittautumista varten tarvitset henkilökohtaiset tunnukset, jotka lähetetään sähköpostitse oppilaalle ja ensisijaiselle huoltajalle. Tunnukset lähtevät 10.2. osoitteesta postitus@eepos.fi. Ne saa myös pyytämällä Espoon kuvataidekoulun toimistosta. Oppilaille ja ensisijaisille huoltajille lähtee viikolla 6 kuvataidekoulun uutiskirje (osoitteesta ektk@espoonkuvataidekoulu.fi), jossa kerrotaan jatkoilmoittautumisesta. Se saattaa/on saattanut mennä myös roskapostiin, mikä kannattaa tarkistaa.

Varsinainen jatkoilmoittautuminen tehdään Eepoksessa (espoo.eepos.fi) henkilökohtaisia tunnuksia käyttäen, ei siis uutena oppilaana ilmoittautuen. Ennen jatkoilmoittautumista tarkistat yhteystietosi ja korjaat muuttuneet tiedot. Tarkista myös, että kuvaus- ja julkaisuluvat ovat ajan tasalla. Lue ohjeet huolellisesti ennen valintoja, jotta tiedät, mitä valitsemasi vaihtoehdot tarkoittavat. Voit olla yhteydessä kuvataidekoulun toimistoon, jos lupien myöntämisestä on kysyttävää.


Myös mahdollinen opiskelun lopettaminen kevätlukukauden päätteeksi ilmoitetaan jatkoilmoittautumislomakkeella. Ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat paikkasi syksyn ryhmissä. Paikan voi perua maksutta 17.8. saakka, mikäli suunnitelmat muuttuvat.

Muistathan päivittää muuttuneet sähköpostiosoitteet. Tämä on tärkeää syksyn lukukausilaskujen perilletulon varmistamiseksi. Käytä sellaista osoitetta, jota luet säännöllisesti. Täysi-ikäinen oppilas saa lukukausilaskun omaan sähköpostiinsa.


Jos jokin jäi mietityttämään, ole yhteydessä toimistoon

(toimisto@espoonkuvis.fi, puh. 09 4257 8920, puhelinaika ti-pe 10-15)


PÄIVÄKOTIYHTEISTYÖRYHMIEN JATKOILMOITTAUTUMINEN

Päiväkotiryhmien oppilaat valitsevat jatkoilmoittautumisessa jatkavatko päiväkotiryhmässä vai siirtyvätkö perusopetuksen ryhmään.

Lukujärjestys tehdään jatkoilmoittautumisten jälkeen maaliskuun lopulla. Tieto perusopetuksen ryhmän kokoontumisajasta lähtee sähköpostitse oppilaalle heti lukujärjestyksen teon jälkeen. Päiväkotiryhmien aikataulut ilmoitetaan myöhemmin, sillä ryhmät ovat riippuvaisia myös uusista ilmoittautuneista ja päiväkodin aikatauluista.


PERUSOPETUKSEN JATKOILMOITTAUTUMINEN

Perusopetuksen oppilaat kertovat, jatkavatko kuvataidekoulussa vai lopettavatko. Ryhmät vanhenevat oppilaiden kanssa eli esim. 7-8-vuotiaiden ryhmästä tulee 8-9-vuotiaiden ryhmä, siirtoa oman ikäisten ryhmään ei tarvitse pyytää.

Ilmoittaudu ajoissa, myöhästynyt ilmoittautuminen saattaa merkitä oman ryhmäsi lakkauttamista.

Lukujärjestys tehdään jatkoilmoittautumisten jälkeen maaliskuun lopulla. Tieto ryhmän kokoontumisajasta lähtee sähköpostitse oppilaalle heti lukujärjestyksen teon jälkeen.

TYÖPAJAOPPILAIDEN JATKOILMOITTAUTUMINEN/TYÖPAJAVALINNAT

Työpajojen esittely ja eri opetuspisteiden työpajavaihtoehdot löytyvät nettisivulta https://www.espoonkuvis.fi/taiteen-perusopetus/tyopajat

Työpajavalinnassa voit valita kolme vaihtoehtoa. Mieti tarkkaan vaihtoehtoja 2 ja 3, sillä et välttämättä pääse ensimmäiseen toiveeseen. Etusijalla valinnoissa ovat työpajassa jo opiskelevat oppilaat sekä hakuaikana valintansa tehneet. Mahdollisuuksien mukaan ryhmiin perustetaan taso- tai rinnakkaisryhmiä. Kaikkia työpajoja ei välttämättä perusteta.