Jatkoilmoittautuminen on alkanut!

Julkaistu
15.2.2021
Jatkoilmoittautumisen aikana 15.2.–8.3. koulun nykyiset perusopetus- ja päiväkotiryhmien oppilaat ilmoittautuvat tulevan lukuvuoden opetusryhmiin.

Perusopetus ja -päiväkotiryhmien oppilaiden jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2021–2022 on alkanut. Lue lisää jatkoilmoittautumisesta tai lataa ikäryhmäkohtaiset ohjeet jatkoilmoittautumiseen alta:

Päiväkotiryhmät

Perusopetusryhmät (7–12-vuotiaat)

13-vuotiaat ja työpajaikäiset (13–20-vuotiaat)

Huom! Työpajaikäinen ja työpajoihin siirtyvä: tutustu myös työpajaoppaaseen.

Jatkoilmoittautumisen aikana perusopetus- ja päiväkotiryhmien oppilaiden ensisijaiset huoltajat ja täysi-ikäiset oppilaat ilmoittautuvat tulevan lukuvuoden opetusryhmiin kirjautumalla oppilaan tai huoltajan tunnuksilla Eepokseen ja täyttämällä jatkoilmoittautumislomakkeen. Lomakkeen kautta voi myös ilmoittaa opintojen lopettamisesta kevätlukukauden pääteeksi.

Päiväkotiryhmien oppilaiden huoltajat ilmoittavat lisäksi, jatkaako oppilas päiväkotiryhmässä vai siirtyykö tämä perusopetuksen puolelle. Työpajaikäiset oppilaat valitsevat ensi lukuvuodelle mieleisensä työpajan.

Huom! Kuviskerhojen jatkoilmoittautuminen alkaa vasta myöhemmin maaliskuun lopussa.

Jatkoilmoittautuminen päättyy 8. maaliskuuta. Päätökset opetusryhmien perustamisesta ja jatkamisesta tehdään jatkoilmoittautumisten perusteella, liian vähän kiinnostusta herättäneet ryhmät saatetaan perua tai lakkauttaa. Muista siis ilmoittautua ajoissa, jotta valitsemasi opetusryhmä toteutuu suuremmalla todennäköisyydellä.

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 23. elokuuta asti, jos suunnitelmasi muuttuvat.

Kysy lisää

Espoon kuvataidekoulun toimisto:
toimisto@espoonkuvis.fi
p. 09 4257 8920 (auki arkisin ti-pe klo 10–15)