Jatkoilmoittautuminen alkaa tiistaina 13.2.2024

Julkaistu
25.1.2024
Jatkoilmoittautumisessa kuvataidekoulun nykyiset oppilaat ilmoittavat, jatkavatko he opintojaan tulevalla lukuvuodella. Työpajaikäiset oppilaat valitsevat lisäksi mieleisensä työpajan.

Jatkoilmoittautuminen kuvataidekouluun lukuvuodelle 2024–2025 alkaa tiistaina 13.2.2024, jolloin ensisijaiset huoltajat ja yli 18-vuotiaat oppilaat tekevät ilmoituksen Eepos-järjestelmässä. Ilmoittaudu ajoissa varmistaaksesi paikkasi syksyn ryhmissä. Jatkoilmoittautuminen päättyy torstaina 7.3.2024.

Jatkoilmoittautumisen aikana

• Varhaisiän kuvataidekasvatuksen ja taiteen perusopetuksen oppilaat ilmoittavat, haluavatko jatkaa kuvataidekoulussa.

• Työpajaikäiset 14–20-vuotiaat sekä syksyllä työpajoissa aloittavat 13-vuotiaat oppilaat valitsevat ensi lukuvuodelle työpajan.

• Jos haluat lopettaa opintosi kuluvan lukukauden jälkeen, ilmoita myös siitä jatkoilmoittautumislomakkeella.

Huomaathan, että kuviskerhojen oppilaiden jatkoilmoittautuminen alkaa erikseen tiistaina 26.3. ja päättyy 15.4. Kuviskerhoja ovat seuraavissa kouluissa järjestetyt ryhmät: Aurora, Eestinkallio, Laajalahti, Lintuvaara, Niittykumpu/Uusikumpu, Päivänkehrä, Saunalahti ja Vindängen.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa tiistaina 9.4.2024.

Näin teet jatkoilmoittautumisen

Tee jatkoilmoittautuminen Eepoksessa (https://espoo.eepos.fi/) tunnuksiasi käyttäen, ei uutena oppilaana. Lue tarkat ohjeet täältä.

Kirjaudu Eepos-tilillesi. Tarvitset henkilökohtaiset Eepos-tunnuksesi jatkoilmoittautumiseen. Tunnukset on lähetetty ensisijaiselle huoltajalle tai täysi-ikäiselle oppilaalle. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, sen aktivointilinkki on lähetetty Eepoksesta 29.1.2024.

Muista tarkistaa yhteystietosi ja korjata mahdolliset muuttuneet tiedot. Tämä on tärkeää laskujen perilletulon varmistamiseksi. Saat lukukausilaskun omaan sähköpostiisi myös, jos olet täysi-ikäinen oppilas. Käytä sellaista sähköpostiosoitetta, jonka luet säännöllisesti.

Voit perua paikkasi maksutta syyslukukauden laskun eräpäivään 19.8.2024 mennessä, jos suunnitelmasi muuttuvat.

Perusopetuksen jatkoilmoittautuminen

Jos olet perusopetuksen oppilas, ilmoita jatkatko kuvataidekoulussa vai perutko oppilaspaikkasi.

Ryhmät vanhenevat oppilaiden kanssa (esim. 7–8-vuotiaiden ryhmästä tulee 8–9-vuotiaiden ryhmä), joten siirtoa oman ikäisten ryhmään ei tarvitse pyytää. Ilmoittaudu ajoissa, sillä myöhästynyt ilmoittautuminen saattaa merkitä ryhmän lakkauttamista.

Työpajaoppilaiden jatkoilmoittautuminen ja työpajan valitseminen

Jos olet 14–20-vuotias työpajaoppilas tai syksyllä työpajoissa aloittava 13-vuotias oppilas, valitse itsellesi sopiva työpaja ensi lukuvuodelle. Esittelyt löytyvät Työpajat-sivulta.

Voit valita kolme eri työpajavaihtoehtoa. Ole tarkkana vaihtoehtojen 2 ja 3 kanssa, koska ensimmäistä toivettasi ei välttämättä voida toteuttaa. Työpajassa jo opiskelevat oppilaat saavat etusijan ryhmävalinnoissa.

Tarvittaessa perustamme rinnakkaisryhmiä mahdollisuuksien mukaan, mutta kaikkia työpajoja ei välttämättä perusteta vähäisen oppilasmäärän vuoksi.

Lukujärjestys

Lukujärjestys laaditaan jatkoilmoittautumisen jälkeen. Saat tiedon ensi syksyn ryhmän kokoontumisajasta Eepos-sähköpostina huhtikuussa.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä toimistoon, toimisto@espoonkuvis.fi tai puhelimitse 044 291 4996 (puhelinaika ti-pe 10–15). Otathan huomioon, että asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut, ja pyrimme vastaamaan sähköpostiviesteihin 3–4 arkipäivän kuluessa.