Espoon kuvataidekoulun opetus kunta-alan lakon aikana 3.-9.5.2022

Julkaistu
29.4.2022
Espoon kuvataidekoulun omat opetuspisteet toimivat normaalisti, eivätkä kuvataidekoulun opettajat osallistu lakkoon.

Kunta-alan lakko toteutuu tiistaista 3.5. maanantaihin 9.5. ja lakko sulkee kunnallisten peruskoulujen tilat. Espoon kuvataidekoulun omat opetuspisteet toimivat normaalisti, eivätkä kuvataidekoulun opettajat osallistu lakkoon.

Taiteen perusopetuksen ryhmät Juvanpuiston, Kivimiehen ja Kirstin kouluissa:
Lakon aikana Espoon kuvataidekoulu ei voi järjestää taiteen perusopetusta Juvanpuiston, Kivimiehen ja Kirstin kouluissa. Näissä koulussa järjestettävä taiteen perusopetusryhmien opetus tarjotaan etäopetuksena lakon ajan tai tapaamiset siirretään. Ryhmille on tiedotettu muutoksista Eepos-postilla. Etäopetuksessa ryhmän opettaja lähettää kutsulinkin Google Meet -videopuheluun sekä ohjeet mukaan otettavista tarvikkeista. Etäopetus annetaan lukujärjestyksen mukaisina aikoina. Huoltajan olisi hyvä olla nuorimpien oppilaiden tukena tapaamisen alkaessa.

Iltapäiväkerhot:
Kouluissa iltapäivisin pidettävät kuviskerhot ovat pääsääntöisesti tauolla lakon aikana. Tällä hetkellä on tiedossa, että Nuuksion, Karhusuon, Kirkkojärven ja Järvenperän koulujen kerhot pidetään etäopetuksena. Jos kerho pidetään, kerhon opettaja lähettää kutsulinkin Google Meet -videopuheluun sekä ohjeet mukaan otettavista tarvikkeista. Etäopetus annetaan lukujärjestyksen mukaisina aikoina. Huoltajan olisi hyvä olla nuorimpien oppilaiden tukena tapaamisen alkaessa.

Mikäli lakko peruuntuu tai sopuun päästään ennen ilmoitettua lakon päättymisaikaa, kuvataidekoulun toiminta jatkuu normaalisti. Pyydämme huoltajia seuraamaan mediaa ja kaupungin verkkosivuja. Lakon aikana kaupunki tiedottaa sivulla www.espoo.fi/lakko