Espoon kuvataidekoulun kesäkurssit siirtyvät heinä-elokuuhun

Julkaistu
23.4.2020
Kesäkursseja lykätään loppukesään koronatilanteen takia. Kurssit järjestetään viikoilla 31, 32 ja 33.

Koronatilanteen vuoksi Espoon kuvataidekoulun kesäkurssit siirtyvät kesäkuulta heinä-elokuuhun. Viikoille 23, 24 ja 25 eli aikavälille 1.–17.6.2020 kaavaillut kurssit järjestetään uuden aikataulun mukaan viikoilla 31, 32 ja 33 eli 27.7.–12.8.2020. Kurssien uusi aikataulu löytyy kesäkurssien omalta sivulta.

Otamme koronaepidemiasta johtuvat riskit hyvin vakavasti ja haluamme taata lasten, perheiden ja henkilökuntamme turvallisuuden. Siksi tahdomme ottaa mahdollisimman paljon välimatkaa kevääseen ja järjestää kurssit vasta aivan kesän lopussa, jolloin tilanne on toivon mukaan rauhallisempi.

Seuraamme valppaasti koronatilanteen kehittymistä, noudatamme kaupungin ja hallituksen linjauksia ja tiedotamme kaikista mahdollisista muutoksista ensi tilassa. Lähtökohtaisesti tavoitteenamme on järjestää tänäkin kesänä hauskaa, luovaa ja ikimuistoista kesätoimintaa turvallisuudesta tinkimättä.

Kursseille jo ilmoittautuneet voivat perua osallistumisensa veloituksetta, mikäli uudet järjestämisajat eivät heille sovi. Kurssipaikan voi peruuttaa ilmoittamalla asiasta viimeistään viikkoa ennen kurssien alkua osoitteeseen kurssit@espoonkuvataidekoulu.fi.

Toteutuvat kesäkurssit vahvistetaan kesäkuussa.


Lue lisää kesäkursseista:

https://www.espoonkuvis.fi/kurssit/kesakurssit


Ilmoittaudu kesäkursseille:

https://espoo.eepos.fi/#/forms/76