Taiteentuntemus: Nastja Säde Rönkkö + lopputyöinfo 6.3.2020

Lukuvuoden viimeisen taiteentuntemusluennon vieraaksi saapuu valokuvaaja, ohjaaja ja elokuvaaja Iiris Heikka. Tilaisuuden yhteydessä järjestetään myös lopputyöinfo.
Ajankohta:
6.3.2020
Sijainti:
Heikintori

Lukuvuoden viides ja viimeinen taiteentuntemus järjestetään perjantaina 6.3.2020 klo 18–19 Heikintorin tapahtumatilassa (Tapiontori 3 A). Taiteentuntemukset ovat Espoon kuviksen lopputyön tekijöiden opintoihin kuuluvia, mutta myös kaikille muille taiteesta ja taiteilijoista kiinnostuneille avoimia yleisötilaisuuksia, joissa kuullaan nuorten taiteilijoiden puheenvuoroja.


Tällä kertaa kuvataidekoulun vieraaksi saapuu performanssitaiteestaan tunnettu Nastja Säde Rönkkö. Rönkkö (s. 1985) on Helsingissä ja Lontoossa työskentelevä nykytaiteilija, joka valmistui taiteen kandidaatiksi Lontoon Central Saint Martins -taidekoulusta vuonna 2008 ja maisteriksi Slade School of Fine Artista vuonna 2011. Rönkkö työskentelee itsenäisesti sekä osana LaBeouf, Rönkkö & Turner -kollektiivia, ja hänen teoksensa käsittelevävät usein yhteisöllisyyttä, läsnäoloa, läheisyyttä, inhimillistä vuorovaikutusta sekä sosiaalisia rituaaleja. Projektit ilmenevät yleensä performanssin, videon, tekstin, internetin tai erilaisten sosiaalisten interventioiden muodossa.


Lue lisää: https://nastjaronkko.com/


(Huom! Taiteentuntemuksen alkuperäinen vieras Iiris Heikka joutui valitettavasti perumaan osallistumisensa.)


Taiteentuntemuksen jälkeen samassa tilassa järjestetään infotilaisuus lopputyön tekijöille klo 19–20. Lopputyöinfossa käydään läpi mm. näyttelyyn, tiedotukseen ja työkirjaan liittyviä asioita.


Vapaa pääsy, tervetuloa!