Taiteentuntemus + lopputyöinfo: Jenni Yppärilä pe 5.3.2021 klo 18-20

Lukuvuoden viimeinen taiteentuntemus ja lopputyöinfo järjestetään jälleen etäyhteyden välityksellä.
Ajankohta:
5.3.2021 klo 18-20
Sijainti:
Google Meet

Kuva: Jenni Yppärilä: Porilainen. Kolmiulotteinen maalaus, 2020.

Seuraava ja samalla tämän lukuvuoden viimeinen taiteentuntemus ja lopputyöinfo järjestetään talvilomaviikon jälkeisellä viikolla perjantaina 5. maaliskuuta klo 18-20. Tilaisuus alkaa tuttuun tapaan taiteentuntemuksella klo 18, jota seuraa lopputyöinfo klo 19. Tilaisuus järjestetään jälleen etänä Google Meetin kautta.

Espoon kuviksen vieraaksi saapuu tällä kertaa kuvataiteilija Jenni Yppärilä. Hänen kolmiulotteiset maalauksensa kommentoivat ihmisten elämän muuttumista rapistuvien rakennusten kautta. Yppärilällä on ollut näyttelyitä mm. Turun taidemuseossa, Seinäjoen taidehallissa sekä useissa gallerioissa. Hänen teoksiaan on mm. Kiasman ja Tampereen taidemuseon kokoelmissa.

Lue lisää: http://www.jenniypparila.com/

Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti kuvataidekoulun lopptyöntekijöille, mutta se on avoin myös koulun muille oppilaille ja henkilökunnalle. Jos haluat osallistua, ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä looputyökoordinaattoriin: lopputyot@espoonkuvis.fi.

Tilaisuuden Google Meet -linkki lähetetään lopputyöntekijöille, henkilökunnalle ja erikseen ilmoittautuneille osallistumispäivänä.

Taiteentutkimuksen luennot ovat Espoon kuvataidekoulun lopputyöntekijöille suunnattuja taiteilijatapaamisia ja keskustelutilaisuuksia, joiden vieraiksi kutsutaan ajankohtaisia taidealan ammattilaisia. Taiteilijavieraat kertovat työstään ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Lue lisää

Lopputyöt Espoon kuviksessa