Taiteentuntemus: Maisa Majakka pe 10.12. klo 18.30

Etäyhteyden välityksellä järjestettävän taiteentuntemuksen vieraana on kuvataiteilija Maisa Majakka.
Ajankohta:
10.12.2021 klo 18.30
Sijainti:
Google Meet -etätapahtuma

Kuvan teos: Maisa Majakka

Kuvataidekoulun seuraava taiteentuntemusluento järjestetään perjantaina 10.12.2021 klo 18.30 Google Meetin välityksellä.

Taiteentuntemusluennot ovat Espoon kuvataidekoulun lopputyöntekijöille suunnattuja taiteilijatapaamisia, joiden vieraiksi kutsutaan kiinnostavia luovien alojen ammattilaisia. Taiteilijat kertovat tilaisuuksissa työstään ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Joulukuussa taiteentuntemuksen vieraana on figuratiivisista keramiikkaveistoksistaan tunnettu kuvataiteilija Maisa Majakka. Pääsemme luennon aikana myös etävierailulle Majakan työhuoneeseen.

Tilaisuus on avoin lopputyöntekijöiden lisäksi kaikille kuvataidekoulun muille oppilaille ja opettajille. Linkin Google Meet -tapahtumaan saat ilmoittautumalla tapahtumaan kuvataidekoulun lopputyökoordinaattorille: lopputyot@espoonkuvis.fi

Taiteentuntemuksen yhteydessä tavallisesti järjestettävä lopputyöinfo toteutetaan tällä kertaa itseopiskeluna. Infomateriaali toimitetaan lopputyöntekijöille ja -ohjaajille perjantaina sähköpostitse.

Tervetuloa!

Lue lisää

Maisa Majakan kotisivut