Taiteentuntemus: Evelin Kask + lopputyöinfo 22.1.2021 klo 18

Tilaisuus järjestetään etätapahtumana ja siihen ilmoittaudutaan ennakkoon.
Ajankohta:
22.1.2021 klo 18–20
Sijainti:
Google Meet -etätapahtuma

Kuva: Evelin Kask

Seuraava taiteentuntemus järjestetään perjantaina 22. tammikuuta klo 18–19. Espoon kuviksen vieraaksi saapuu tällöin virolais-suomalainen valokuvaaja, kuvajournalisti, musavideokuvaaja ja -ohjaaja ja luova strategi Evelin Kask. Keskustelutilaisuuden jälkeen järjestetään tuttuun tapaan lopputyöinfo klo 19–20.

16-vuotiaana uransa aloittanut Kask on opiskellut journalistiikkaa Tampereen yliopistossa, taideaineita ranskalaisessa Beaux-Arts de Paris -taidekoulussa ja valokuvausta Aalto-yliopistossa, josta hän valmistui taiteen maisteriksi vuonna 2014. Sittemmin hän on työskennellyt mm. mainos- ja media-alan freelance-valokuvaajana, ohjaajana ja luovan alan ammattilaisena. Omissa valokuvaprojekteissaan Kask on kuvannut kansainvälisiä ja ihmisläheisiä aiheita, kuten muuttoliikkeitä, naisten oikeuksia ja Pariisin katuja.

Lue lisää: www.evelinkask.com

Taiteentuntemus on Espoon kuvataidekoulun lopputyöntekijöille suunnattu luentosarja, jossa eri taiteenalojen nuoret ammattilaiset kertovat työstään ja vastaavat osallistujien kysymyksiin. Tilaisuuksien yhteydessä järjestetään myös infotilaisuus lopputyöntekijöille.

Koronatilanteen takia etänä järjestettävä tilaisuus on avoin kaikille kuvataidekoulun oppilaille ja opettajille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.1. ottamalla yhteyttä lopputyökoordinaattoriin osoitteseen lopputyot@espoonkuvis.fi. Ilmoittautuneet saavat paluupostina tilaisuuden Google Meet -linkin ennen tapahtuman alkua.


Lue lisää:

Lopputyöt Espoon kuvataidekoulussa