Kranssipaja Åbergin lastentalossa 30.10.2021 klo 14–17 

Tervetuloa juhlistamaan Åbergin talossa alkavaa uutta kuviskurssitoimintaa maksuttomaan koko perheen kranssityöpajaan!
Ajankohta:
La 30.10.2021 klo 14–17
Sijainti:
Åbergin lastentalo, Ajurinkuja 4 (Leppävaara, Espoo)

Kuva: Olga Martikainen

Iki-ihana Åbergin puuhuvila Leppävaaran Vallikalliossa on saanut tänä syksynä uutta eloa, sillä Suomen suurin lasten ja nuorten kuvataidekoulu Espoon kuvis alkaa järjestää talossa koko perheen kuvataidekursseja. 

Tervetuloa juhlistamaan lastentalon uutta aikaa lauantaina 30. lokakuuta klo 14–17! Tutustu suojellun huvilan sisätiloihin ja osallistu aikuisille ja lapsille sopivaan kranssipajaan, jossa teemme kauniita seppeleitä syksyn ja talven somisteiksi kuviskoulun ammattitaitoisten opettajien opastuksella. 

Tarjolla myös kahvia ja pullaa sekä marraskuussa alkavia perhekursseja koskevia avajaistarjouksia: ilmoittautumalla lasten ja aikuisten yhteisille kuviskursseille avajaisissa saat niistä -20 % alennuksen!

Nonstop-kranssipajaan voi liittyä mukaan koska tahansa pajan aikana, mutta työskentelyyn kannattaa varata reilun tunnin verran aikaa. Kranssit tehdään sekatekniikalla mm. rautalangasta, nauhoista ja erilaisista papereista. Työskentely sopii kaikenikäisille n. 5-vuotiaasta alkaen, perheen pienimmille aikuisen avustuksella ja vain huoltajan valvonnassa.

Åbergin lastentalo sijaitsee osoitteessa Ajurinkuja 4. Ei pääsy- tai osallistumismaksua, ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Kuviskoulun perhekurssit käynnistyvät Åbergin lastentalossa lokakuun lopussa! Tule taiteilemaan alle päiväkoti-ikäisen lasten ja aikuisten yhteisille arkipäiväkursseille tai vauvojen värikylpyyn. Ilmoittaudu kursseille Eepoksessa.


Lisätietoa

Perhekurssit Espoon kuviksessa