Espoon kuvataidekoulun kevätnäyttely 2023

Espoon kuvataidekoulun taiteen perusopetuksen oppilaiden kevätnäyttely pidetään kauppakeskus AINOAssa.
Ajankohta:
6.4.–14.5.2023
Sijainti:
Kauppakeskus AINOA (Länsituuli 5), 2. kerros

Espoon kuvataidekoulun kevätnäyttely Koskettava 2023 järjestetään kauppakeskus AINOAssa Tapiolassa 6.4.–14.5.2023.

Teoskokonaisuudessa voit koskettaa monien eri lajien aistielimiä esittäviä piirustuksia, maalauksia, veistoksia, reliefejä, kirjonta- ja huovutustöitä. Yhteisteoksen tekemiseen on osallistunut satoja 5–20-vuotiaita Espoon kuvataidekoulun oppilaita.

Näyttelyssä on mukana myös oppilaiden ja yleisön yhteisteos Elonkirjo. Värit ovat kadoksissa! Tule herättämään piirrosmaailma eloon värittämällä ja pohtimaan lajien monimuotoisuuden tärkeyttä. Elonkirjo on näyttelyn kantaaottava ja osallistava yhteisteos. Toteutamme yhdessä mielikuvitusmaailman kartan, johon piirtyy monimuotoisia ekosysteemejä.

Näyttelyt ovat avoinna yleisölle 6.4.–14.5.2023, arkisin klo 10–20, lauantaisin 10–19, sunnuntaisin 12–18. Suljettu pääsiäisenä pe 7.4. sekä su–ma 9.–10.4.
Näyttelytila sijaitsee kauppakeskus AINOAn toisessa kerroksessa Café Tarinan ja Synlabin vieressä.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Kevätnäyttely avataan keskiviikkona 5.4. klo 18–19
Avajaisohjelma:
Tervetulotoivotus, rehtori Maritta Poijärvi, Espoon kuvataidekoulu
Näyttelyn avaus, Jarno Limnéll, Espoon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja
Ammuu-orkesteri esiintyy

Näyttelyvieraat, niin aikuiset kuin lapsetkin, voivat pukeutua sieni-, kasvi- tai eläinaiheisiin asuihin tai hattuihin! Avajaisissa on tarjoilua ja kasvomaalausta. Toivomme vieraiden saapuvan julkisilla liikennevälineillä.

Keskiviikkona 5.4. taiteen perusopetuksen opetustunteja ei pidetä missään opetusryhmässä tai opetuspisteessä. Poikkeuksena ovat kuviskerhot, jotka pidetään normaalisti. Kaikki taiteen perusopetusryhmien oppilaat on kutsuttu näyttelyn avajaisiin huoltajiensa kanssa. Huoltajat vastaavat lapsistaan avajaisten aikana.

ainoa kartta

Lue lisää

Kauppakeskus AINOA