Espoo-päivän etäkuvista: Liito-oravan ja mustarastaan jälijllä

Espoo-päivän kunniaksi 28. elokuuta järjestettävässä työpajassa taiteillaan etäyhteyden välityksellä Espoon nimikkoeläimiä.
Ajankohta:
28.8.2020 klo 17.00–18.00
Sijainti:

Tervetuloa taiteilemaan mustarastaita ja liito-oravia Espoon kuvataidekoulun etätyöpajaan perjantaina 28.8.2020 klo 17.00–18.00!

Espoo-päivän kunniaksi järjestettävässä etätyöpajassa tutustumme Espoon nimikkoeläimiin ja kokeilemme reliefi- ja piirustustekniikoita. Tarkastelemme, miltä liito-oravat näyttävät sisäpuolelta, millaisissa pesissä ne asuvat ja miten mustarastaat liikkuvat. Taiteilua ohjaa kuvataidekoulun opettaja Neonilla Narjus.

Työpaja sopii parhaiten 4–6-vuotiaille, joilla on seurassaan leikkaamisessa ja muissa hiukan haastavammissa vaiheissa auttava aikuinen.

Etätyöpaja järjestetään Facebook Live -lähetyksenä, eli mukaan voi osallistua kotoa tai pihalta tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä. Livelähetyksen löydät kuvataidekoulun Facebook-sivulta tapahtuman alkaessa.

Taiteiluun tarvitset pumpulipuikkoja, liimaa, sakset, värillistä kartonkia, kyniä ja paperia sekä toimivan nettiyhteyden.

Tervetuloa taitelemaan!


Tapahtuma Facebookissa