Aamuwebinaari: Sijaiseksi tai avustajaksi Espoon kuvataidekouluun

Infotilaisuus avoimista kuvataideopettajan sijaisen ja avustajan töistä Espoon kuvataidekoulussa 13.10.2021 klo 9.00. 
Ajankohta:
13.10.2021 klo 9.00
Sijainti:
Google Meet -webinaari

Sijaisopettajaksi tai avustajaksi Espoon kuvataidekouluun?

Espoon kuvis on suomen suurin lasten ja nuorten kuvataidekoulu, joka järjestää kuvataiteen ja käsityön perusopetusta 5–20-vuotiaille ympäri Espoota sijaitsevissa opetuspisteissä. Perusopetuksen lisäksi koulu tarjoaa mm. koululaisten kuviskerhoja, tilaustyöpajoja ja koko perheen taidekursseja.

Kuvataidekoulussa on tasaisesti kysyntää sijaisopettajille ja avustajille, joille tarjotaan työvuoroja tarpeen mukaan. Töistä kiinnostuneet voivat ilmoittautua koulun toimiston sijais- ja avustajalistoille, joiden kautta työt löytävät tekijänsä. Palkkauksessa noudatetaan Sivistystyönantajien työehtosopimusta.

Sijaisopettajiksi sopivat a) kuvataiteen tai käsityön aineenopettajat, b) kuvataiteen tai muotoilun ammattilaiset, joilla on suoritettuna pedagogisia opintoja ja c) alan opiskelijat, joilla on jo jonkin verran työkokemusta opettamisesta.

Avustajan töitä voivat hakea kuvataiteesta sekä muotoilusta kiinnostuneet ja lasten parissa työskentelemisestä pitävät yli 18-vuotiaat henkilöt. Työtehtävät sisältävät esim. opetustilanteissa avustamista, koulun tavaroiden järjestelyä ja pakkaamista sekä näyttelyiden valvontaa. 

Haluatko kuulla töistä lisää ja tutustua kuvataidekoulun väkeen? Tervetuloa juomaan virtuaaliset aamukahvit kuvataidekoulun rehtorin kanssa 13. lokakuuta klo 9.00 pidettävään aamuwebinaariin! Google Meetin kautta järjestettävässä infotilaisuudessa käymme läpi sekä sijaisopettajien että avustajien tehtävät, koulun käytänteet ja muita koulussa työskentelemiseen liittyviä asioita. Osallistujat voivat esittää tilaisuudessa myös omia kysymyksiään. Tilaisuus kestää noin tunnin.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tämän lomakkeen kautta 12. lokakuuta klo 15 mennessä. Saat Google Meet -linkin sähköpostiosoitteeseesi ennen tilaisuuden alkua.

Voit hakea sijaisen ja avustajan töitä myös suoraan lähettämällä työhakemuksesi ja ansioluettelosi rehtori Maritta Poijärvelle osoitteeseen maritta.poijarvi@espoonkuvis.fi.