KULPS Stop motion ja trikkikuvaus

Animaatiotyöpaja 4.–9.-luokkalaisille
Ajankohta:
8.2.2024
-
15.2.2024
Sijainti:
WeeGee
Vetäjä:
Pasi Autio
Hinta:

Työpajassa teemme omia stop motion -animaatioita ja kokeilemme trikkikuvausta green screen -tekniikan avulla. Miltä näyttää värisade, mahdoton muutos tai mini-ihminen jättiläisten huoneessa? Mihin johtaa portaali seinässä? Sinä saat päättää. Animaatiot kuvataan iPadeilla pareittain tai pienryhmissä. Pajassa käytetään kuvataidekoulun laitteita. Ohjelmien käyttö on yksinkertaista, eikä vaadi erillistä harjoittelua.

På animationsverkstaden skapar vi våra egna animationer med stopmotion-teknik. Vi övar också trickvideo och specialeffekter i en green screen -studio, där allt är möjligt: en mini-människa kan fara i jätternas värld, promenerande på taket eller svävande i luften… En hurudan animation skulle du vilja göra? Vi använder bildkonstskolans iPads. Programmen är lätta att använda och kräver ingen särskild kunskap.

Tutustu tästä opettajan taustamateriaaleihin! (PDF)

Sijainti: WeeGee
Opettaja: Pasi Autio
Opetuskieli: suomi ja/tai ruotsi

Ilmoittaudu mukaan Eepoksessa.

Kulttuuri- ja liikuntapolku

KULPS-kohteet ovat Espoon kaupungin espoolaisille peruskoululuokille ja varhaiskasvatusryhmille kustantamia kulttuuri- ja liikuntapalveluja, joihin ryhmät voivat osallistua osana koulu- tai eskaripäivänsä opetusta täysin maksuttomasti. Espoon kuvataidekoulun KULPS-kohteet ovat taidetyöpajoja, joissa tutustutaan kuvataiteen, muotoilun ja median eri puoliin hauskojen ja oivaltavien tehtävien kautta.

Työpajat kuuluvat KULPS Kerran vuodessa -kategoriaan, jonka kohteisiin sama luokka tai eskariryhmä voi osallistua yhden kerran lukuvuodessa.

Yhteen työpajaryhmään voi osallistua enintään 24 oppilasta. Työpajojen kesto on 3 x 45 min. Työpajavalikoima vaihtelee lukukausittain.

Varaathan valitsemasi työpajan viimeistään kaksi viikkoa ennen valitsemaasi päivää. Ilmoittautumiset ovat sitovia, mahdolliset peruutusilmoitukset tehdään kirjallisesti osoitteeseen kurssit@espoonkuvis.fi. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetyt työpajavaraukset lasketaan ryhmän Kerran vuodessa -kategorian KULPS-käynniksi.