KULPS Pörriäiselle koti

Luonnontiedettä ja kuvataidetta yhdistävä työpaja 3.–9.-luokkalaisille
Ajankohta:
21.3.2024
-
11.4.2024
Sijainti:
WeeGee
Vetäjä:
Henna Helén
Hinta:

Luonnontiedettä ja kuvataidetta yhdistävässä Pörriäiselle koti -työpajassa tutustutaan lajiston monimuotoisuuden ylläpitämiseen asuinalueella ja pihapiireissä. Miten ihmisen läsnäolo vaikuttaa muiden eliöiden elämään? Miten voimme parantaa monimuotoisuutta omassa pihapiirissämme?

Pörriäiselle koti -työpajassa käymme läpi, minkälainen rooli hyönteisillä ja erityisesti pölyttäjillä on luonnon monimuotoisuuden ja jatkuvuuden kannalta. Suunnittelemme ja toteutamme hyönteishotellin hyödyntämällä ekologisia rakennusmateriaaleja. Työpaja järjestetään WeeGeellä.

Työpajan tavoitteena on rakentaa omaa ympäristösuhdetta, kehittää materiaalituntemusta ja harjoitella kolmiulotteista rakentelua.

Tutustu tästä opettajan taustamateriaaleihin! (PDF)

Sijanti: WeeGee
Opettaja: Henna Helén
Opetuskieli: suomi

Ilmoittaudu mukaan Eepoksessa.

Kulttuuri- ja liikuntapolku

KULPS-kohteet ovat Espoon kaupungin espoolaisille peruskoululuokille ja varhaiskasvatusryhmille kustantamia kulttuuri- ja liikuntapalveluja, joihin ryhmät voivat osallistua osana koulu- tai eskaripäivänsä opetusta täysin maksuttomasti. Espoon kuvataidekoulun KULPS-kohteet ovat taidetyöpajoja, joissa tutustutaan kuvataiteen, muotoilun ja median eri puoliin hauskojen ja oivaltavien tehtävien kautta.

Työpajat kuuluvat KULPS Kerran vuodessa -kategoriaan, jonka kohteisiin sama luokka tai eskariryhmä voi osallistua yhden kerran lukuvuodessa.

Yhteen työpajaryhmään voi osallistua enintään 24 oppilasta. Työpajojen kesto on 3 x 45 min. Työpajavalikoima vaihtelee lukukausittain.

Varaathan valitsemasi työpajan viimeistään kaksi viikkoa ennen valitsemaasi päivää. Ilmoittautumiset ovat sitovia, mahdolliset peruutusilmoitukset tehdään kirjallisesti osoitteeseen kurssit@espoonkuvis.fi. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetyt työpajavaraukset lasketaan ryhmän Kerran vuodessa -kategorian KULPS-käynniksi.