Oppilaaksi hakeminen

Uusien oppilaiden haku lukuvuodelle 2019 - 2020

Lukuvuosi 2019 - 2020: 19.8.2019 - 23.5.2020

Linkki oppilaspaikkahakemukseen


Ennen hakemuksen tekemistä kannattaa tutustua "Ilmoittautuvan oppilaan ohjeisiin"; hakemuksessa ne täytyy ruksata luetuiksi.

Haku tehdään Eepos-palvelussa (espoo.eepos.fi > hakeudu oppilaaksi). Eepoksesta näet, missä opetusryhmissä on tilaa. Oppilaaksi voi ilmoittautua myös kesken lukuvuoden 9.2.2020 saakka. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee vahvistusviesti annettuihin sähköposteihin. Se ei kuitenkaan vielä tarkoita vahvistusta saadusta paikasta, vaikka ryhmään näyttäisikin mahtuvan. Kuvataidekoulussa jo opiskelevilla oppilailla on etusija ryhmänvaihtoihin siihen asti, kunnes uusien oppilaiden paikat vahvistetaan. 

Saatu oppilaspaikka vahvistetaan toukokuun alussa. Jonopaikalle jääneille tulee samoin tieto toukokuun aikana. 

Hakemukseen kannattaa kirjata useampia vaihtoehtoja (enintään 3), jotta hakijalla olisi mahdollisimman hyvät mahdollisuudet päästä opiskelemaan. Jos hakija saa paikan 2. tai 3. vaihtoehtona olleeseen ryhmään, hän jää edelleen jonoon mieluisimpiin ryhmiin ja paikkaa niihin saatetaan tarjota vielä kesän ja syksyn aikana. Opiskelevat oppilaat ovat etusijalla ryhmänvaihdoissa uusiin hakijoihin nähden myös syksyllä. Huomioithan, että opetusryhmä perustetaan vain mikäli siihen on riittävästi hakijoita. 

Lukukauden jo alettua hakijalle saatetaan tarjota peruutuspaikkaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Hakea voi myös muulloin kuin huhtikuussa, silloin täytetään tyhjäksi jääneitä paikkoja ryhmissä tai otetaan oppilaita peruuttaneiden tilalle. Helmikuun puolenvälin jälkeen ei ryhmiin oteta enää uusia oppilaita.

Ajantaiset lukukausimaksut löytyvät täältä: www.espoonkuvis.fi/tietoa-opiskelijalle/lukukausimaksut

Ryhmänvaihtotoiveet, välivuosianomukset ja opintojen lopettamisilmoitukset tehdään aina toimistoon: toimisto (a) espoonkuvis.fi, ei opettajalle.