Espoon kuvis talks: Studio Kaksikko pe 6.9.2019 klo 18–19 + Lopputyöinfo

Julkaistu 29.08.2019

Espoon kuvis talks -yleisöluennot jatkuvat! Kaikille avoimet taitelijapuheenvuoro- ja keskustelutilaisuudet esittelevät ajankohtaisia nuoria taiteilijoita Espoon kuviksen 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Syksyn ensimmäisessä Espoon kuvis talksissa tapaamme Studio Kaksikko -muotoilustudion Salla Luhtaselan ja Wesley Waltersin. Aalto-yliopistossa tutustuneet ja Helsingissä toimivat Luhtasela & Walters erikoistuvat keramiikkatuotteisiin ja puisiin huonekaluihin. Nuoret suunnittelijat tavoittelevat töissään käytännönläheisiä ja pelkistettyjä muotoja, jotka korostavat materiaalien vahvuuksia. Studio Kaksikko on voittanut ensimmäisen FDS Award -muotoilukilpailun vuonna 2016.

Lue lisää: www.studiokaksikko.com/

Tilaisuus järjestetään Espoon kuviksen tapahtumatilassa Heikintorilla perjantaina 6.9.2019 klo 18–19. Luento on yleisölle avoin ja erityisesti tervetulleita ovat työpajaoppilaat ja lopputöitä ohjaavat opettajat. 

Lisätietoa:

https://www.facebook.com/events/682324808936130/

Lopputyöinfo

Taiteilijatapaamisen jälkeen jatkamme lopputyöinfon merkeissä. Infotilaisuus on suunnattu Espoon kuvataidekoulun oppilaille, jotka suorittavat lopputyönsä tänä syksynä.

Lopputyö on oma, itsenäinen, ohjattu projekti, johon sisältyvät taiteellinen työ sekä sen tekemistä esittelevä työkirja. Lopputyön voi tehdä yksilö-, pari- tai ryhmätyönä. Sen suorittamisen edellytyksiä ovat vähintään 16 vuoden ikä ja kuvataidekoulun opinnot.