Avustajaksi Espoon kuvikseen?

Julkaistu 15.10.2019

Espoon kuvis etsii uusia avustajia – oletko sinä yksi heistä? Tervetuloa Espoon kuvataidekoulun avoimiin rekrytointitilaisuuksiin perjantaina 1.11. klo 8.30–9.30 sekä 16.30–17.30!


Espoon kuvis on suomen suurin lasten ja nuorten kuvataidekoulu, joka järjestää taiteen ja muotoilun perusopetusta 5–20-vuotiaille ympäri Espoota sijaitsevissa opetuspisteissä. Perusopetuksen lisäksi koulu tarjoaa mm. koululaisten kuviskerhoja, tilaustyöpajoja ja koko perheen taidekursseja.


Etsimme uusia tekijöitä eripituisiin avustajan tehtäviin. Avustajat toimivat määrätyissä opetusryhmissä opettajan tukena, osallistuvat tapahtumien toteutukseen ja työskentelevät valvojina koulun näyttelyissä. Avustajan perustuntipalkka on 11,41 € / h.

 

Jos olet kiinnostunut kuvataiteesta ja muotoilusta, pidät lasten parissa työskentelemisestä ja olet yli 18-vuotias, tule esittelemään itsesi Espoon kuviksen rekrytointiaamiaiselle- tai kahville. Tilaisuuksissa pääset tutustumaan kuvataidekoulun väkeen, kuulet lisää avustajan työtehtävistä ja saat vastauksia omiin kysymyksiisi.


Rekrytointilaisuudet järjestetään perjantaina 1.11.2019 klo 8.30–9.30 ja klo 16.30–17.30 WeeGee-talolla (Ahertajantie 5). Vapaa pääsy, tervetuloa! 


Tarjolla pientä purtavaa – ilmoittauduthan siis ennakkoon tämän lomakkeen kautta, jotta osaamme varata riittävästi tarjoiluja ja huomioida erityisruokavaliot.


Lisätietoa: kurssit@espoonkuvataidekoulu.fi