Taiteentuntemus: Jenni Hiltunen + lopputyöinfo 6.11.2020 klo 18

Julkaistu 20.10.2020

Taiteentuntemus ja lopputyöinfo järjestetään tällä kertaa etätapahtumana Google Meetin välityksellä.

Kesto:

6.11.2020 klo 18

Sijainti:

Kuva: Jenni Hiltunen: Woman artist

Seuraava taiteentuntemuksen luento järjestetään perjantaina 6. marraskuuta 2020. Tilaisuus koostuu tuttuun tapaan klo 18–19 järjestettävästä taiteilijatapaamisesta sekä sitä klo 19–20 seuraavasta lopputyöinfosta. Järjestämismuoto on kuitenkin poikkeuksellinen: koronatilanteen takia luento ja lopputyöinfo toteutetaan tällä kertaa etätapahtumana.

Lopputyötekijöille lähetetään ennen tilaisuutta sähköpostitse Google Meet -linkki, jonka kautta he pääsevät osallistumaan luennolle. Jos et kuulu kuvataidekoulun tämän vuoden lopputyöntekijöihin ja haluaisit silti osallistua verkkotapahtumaan, ota yhteyttä kuvataidekoulun lopputyökoordinaattoriin ja pyydä häneltä osallistumislinkkiä: lopputyot@espoonkuvis.fi

Tällä kertaa taiteentuntemuksen vieraaksi saapuu helsinkiläinen kuvataiteilija Jenni Hiltunen (s. 1981), joka tutkii maalauksissaan ja videoteoksissaan nykypäivän mielihyvähakuista ja yksilökeskeistä maailmaa ja sen visuaalista kulttuuria. Hiltusen töissä toistuvat usein sosiaalisen median ja viihdeteollisuuden teennäisyydestä kumpuavat teemat, ja niistä löytyy usein viittauksia muotikuviin ja musiikkivideoestetiikkaan.

Tervetuloa!


Lue lisää:

Jenni Hiltusen kotisivut

Informaatio