Kuvanveisto

Kuvataiteen työpaja 14 - 20-vuotiaille

Ilmoittaudu

Vetäjä:

Sijainti:

Kuvaanveiston työpajassa teet kolmiulotteisia kuvia. Teoksesi voi olla itsenäinen veistos tai se voi olla muoto tai rakenne, joihin yhdistät muilla menetelmillä kuva-aiheita.

Opit käyttämään monenlaisia materiaaleja, ymmärrät niiden luonteen ja voit työstää niitä erilaisilla välineillä ja tekniikoilla. Voit käyttää tuttua savea, kipsiä ja paperia sekä kokeilla nykytaiteen tapaan mitä tahansa materiaaleja, joiden kokeileminen tuo iloa ja sisältöä tekemiseen. Työpajassa on aikaa tehdä vaikka klassinen eläinveistos tai “hetken taidetta”, jonka valokuvaat muistoihin.

Kuvanveisto voi olla taidetta näyttelyssä, lattialla, kaupungilla, koru kaulassasi, varjokuva pimeässä tai ohikiitävä kokemus. Kolmiulotteisen taiteen parissa käytät aistejasi monipuolisesti, opit kokeilevaa ja ennakkoluulotonta suhtautumista erilaisiin materiaaleihin ja tekemisen tapoihin. 

Kuvanveiston tuntemisen ja kolmiulotteisen ajattelun avulla opit näkemään visuaalisen ympäristösi kiehtovana ja mielekkäänä. Kolmiulotteisen tilan hahmottaminen on monen opiskelun ja ammatin hyvä perusta.


Hinta: 300 €/lukukausi

Ilmoittaudu