Kurssit ja kerhot

KULPS! Kulttuuri- ja liikuntapolku

Lähde luokkaretkelle kuvataidekouluun! Espoon kuviksen KULPS-työpajoissa tutustutaan kuvataiteen, muotoilun ja median eri puoliin.

Ilmoittaudu

Vetäjä:

Laura Pokela, Marjatta Kekki, Pasi Autio, Neonilla Narjus

Sijainti:

WeeGee

Espoon kuviksen KULPS-työpajat ovat espoolaisille peruskouluille suunnattuja maksuttomia taidetyöpajoja, joihin luokat voivat osallistua kesken koulupäivän osana opetustaan. Espoon kulttuuri- ja liikuntakasvatussuunnitelmaa toteuttavissa pajoissa tutustutaan kuvataiteen, muotoilun ja median eri puoliin hauskojen tehtävien kautta.

Kevään KULPS-työpajoissa piirretään manga-sarjakuvia, rakennetaan huvipuistojen pienoismalleja, kuvataan animaatioita ja tehdään veistoksia taidehistorian innoittamina. Työpajat kuuluvat KULPS-kohteiden "Kerran vuodessa" -kategoriaan, joihin sama luokka voi osallistua kerran lukuvuodessa.

Espoon kuvataidekoulun omissa tiloissa WeeGee-talolla järjestettävät työpajat ovat suomenkielisiä, poikkeuksena Stop motion -animaatiopaja, joka voidaan järjestää myös ruotsiksi tai kaksikielisenä. Työpajojen kesto on 2 h 15 min. Yhteen ryhmään mahtuu enimmillään 24 oppilasta.

Ilmoittauduthan viimeistään kaksi viikkoa ennen valitsemaasi työpajaa. Ilmoittautuminen on sitova; seitsemän päivää ennen varattua työpajaa tai myöhemmin tehdyt peruutukset lasketaan KULPS!-käynniksi.


KULPS-työpajat 2020–2021


Tulossa

 

Lisätietoa:

kurssit@espoonkuvataidekoulu.fi


Kulttuuri ja liikuntapolku peruskoululaisille