Vauvojen värikylpy B

Värikylpykurssi WeeGee-talolla tiistaisin huhti-toukokuussa 2022.
Ajankohta:
26.4.2022
-
24.5.2022
Sijainti:
WeeGee-talo, Tapiola (Ahertajantie 5)
Vetäjä:
Tanja Tyvand

Vauvojen värikylpy

Värikylvyt ovat lapsen ja aikuisen yhteisiä tutkimusmatkoja taiteen maailmaan. Kurssilla leikitään, tutkitaan muotoja ja materiaaleja ja tehdään omia luomuksia lapsille turvallisilla väreillä. Vauvat saavat värikylvyissä ensikosketuksen taiteeseen, mutta yhtä tärkeää on lapsen ja aikuisen välinen vuorovaikutus sekä kiireetön yhdessäolo.

Kevään 2022 vauvojen värikylpykurssi B kokoontuu kuvataidekoulun Tapiolan toimipisteessä WeeGee-talolla 26.4.–24.5.2022 tiistaisin klo 12–13.

Viisi kokoontumiskertaa kattavalle lyhytkurssille osallistuu vauvaikäisen (4–12 kk) lapsen kanssa yksi tälle läheinen aikuinen.

Kurssin hinta on 110 € ja sitä opettaa värikylpyohjaaja Tanja Tyvand.

Tervetuloa mukaan viettämään touhukasta aamupäivää rennossa ja luovassa tunnelmassa!

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 30.11.2021 klo 9.00 Eepoksessa.

Koronatilanteen huomioiminen värikylpykursseilla

Koronatilanne otetaan Espoon kuvataidekoulussa asianmukaisesti huomioon ja kaikessa opetuksessa noudatetaan tarkasti laadittuja turvallisuustoimia. Tutustu koulun koronasääntöihin täällä.

Jotta värikylpyjen rennosta tunnelmasta ja materiaalien vapaasta tutkimisesta ei jouduta turvatoimien takia tinkimään, värikylpykurssien toteutuminen edellyttää, että kurssien aikaan Espoon kaupungin ajankohtaiset koronalinjaukset sallivat aikuisten ryhmäharrastukset sisätiloissa sekä yli 20 henkilön kokoontumiset. Mikäli nämä ehdot eivät toteudu, kurssi joudutaan perumaan ja mahdolliset kurssimaksut palautetaan osallistujille toteutumattomien kertojen mukaisesti.