Vauvojen värikylpy

Värikylpykurssi 4–12 kk ikäisille vauvoille.
Ajankohta:
17.8.2021
-
14.9.2021
Sijainti:
WeeGee-talo, Tapiola
Vetäjä:
Tanja Tyvand

Syksyn 2021 ensimmäinen värikylpykurssi kokoontuu kuvataidekoulun Tapiolan toimipisteessä WeeGee-talolla 17.8.–14.9.2021 tiistaisin klo 12–13. Viisi kokoontumiskertaa kattavalle lyhytkurssille osallistuu vauvan (4–12 kk) kanssa yksi lapselle läheinen aikuinen. Kurssin hinta on 105 € ja sen opettajana toimii Tanja Tyvand.

Värikylvyt ovat lapsen ja aikuisen yhteisiä tutkimusmatkoja taiteen maailmaan. Kurssilla leikitään, tutkitaan muotoja ja materiaaleja ja tehdään omia luomuksia lapsille turvallisilla väreillä. Vauvat saavat värikylvyissä ensikosketuksen taiteeseen, mutta yhtä tärkeää on lapsen ja aikuisen välinen vuorovaikutus sekä kiireetön yhdessäolo.

Tervetuloa mukaan viettämään touhukasta aamupäivää rennossa ja luovassa tunnelmassa!

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.6.2021. Eepoksessa.

Koronatilanteen huomioiminen värikylpykursseilla

Koronatilanne otetaan Espoon kuvataidekoulussa asianmukaisesti huomioon ja kaikessa opetuksessa noudatetaan tarkasti laadittuja turvallisuustoimia.

Jotta värikylpyjen rennosta tunnelmasta ja materiaalien vapaasta tutkimisesta ei jouduta turvatoimien takia tinkimään, värikylpykurssien toteutuminen syksyllä 2021 edellyttää, että kurssien aikaan Espoon kaupungin ajankohtaiset koronalinjaukset sallivat aikuisten ryhmäharrastukset sisätiloissa sekä yli 20 henkilön kokoontumiset, ja että turvavälien ylläpitämistä aikuisten ryhmäharrastuksissa ei enää suositella.

Mikäli nämä ehdot eivät toteudu, kurssi joudutaan perumaan ennen sen alkua.