Värikäs maailma

Kuviskurssi 1,5–6-vuotiaalle lapselle ja 1–2 aikuiselle Leppävaarassa.
Ajankohta:
17.11.2021
-
15.12.2021
Sijainti:
Åbergin lastentalo (Ajurinkuja 4, Espoo)
Vetäjä:
Olga Martikainen

Tervetuloa lasten ja aikuisten yhteiselle kuviskurssille! 

Värikäs maailma -kurssilla lähdemme yhteiselle tutkimusmatkalle taiteen maailmaan! Pienelle lapselle ja tämän mukana olevalle yhdelle tai kahdelle aikuiselle suunnitellulla kuviskurssilla opettelemme käyttämään sormivärejä, pensseliä sekä piirtimiä, tunnistamaan värejä ja tuomaan mielikuvituksesta kumpuavat asiat näkyvään muotoon. Tehtävämme saavat innoituksen vuodenajoista ja luonnosta, lapsen maailman ensimmäisistä ihmetyksen aiheista.

Viisi kertaa kokoontuva kurssi järjestetään 17.11.–15.12.2021 Åbergin lastentalossa Leppävaaran Vallikalliossa (Ajurinkuja 4, Espoo). Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 14.00–15.30.

Kurssille voi osallistua jokaisena kertana tai yksittäisinä päivinä – kurssimaksu maksetaan kertakohtaisesti.

Kurssin hinta on 25 € / opetuskerta. Maksu kattaa materiaalit ja yhden 90 min opetuskerran osallistumisen yhdelle lapselle ja tämän mukana olevalle 12 aikuiselle.

Kuvista yhdessä

Espoon kuviksen perhekursseilla pienet lapset ja lapselle tutut aikuiset tutustuvat kuvataiteen ja muotoilun maailmaan yhdessä työskennellen. Kurssit tuovat luovaa energiaa aikuisen arkeen sekä ryhmässä harrastamisen mahdollisuuden myös perheen pienimmille. 

Työskentelyn tavoitteena on tutustuttaa lapsi taiteen peruskäsitteisiin, lisätä tämän ymmärrystä itsestään ja ympäristöstään sekä vahvistaa tämän suhdetta kurssilla mukana olevaan aikuiseen, joka jakaa lapsen oivallukset ja työskentelee tämän kanssa yhteisten taideteosten parissa. 

Lasten mukana kurssille voi osallistua yksi tai kaksi aikuista, jotka voivat olla lasten vanhempia, isovanhempia tai muita tälle tuttuja ja tärkeitä henkilöitä.