Taaperoiden värikylpy A

Värikylpykurssi WeeGee-talolla tammi-helmikuussa 2022.
Ajankohta:
11.1.2022
-
8.2.2022
Sijainti:
WeeGee-talo, Tapiola (Ahertajantie 5)
Vetäjä:
Tanja Tyvand

Taaperoiden värikylpy

Värikylvyt ovat lapsen ja aikuisen yhteisiä tutkimusmatkoja taiteen maailmaan. Kurssilla leikitään, tutkitaan muotoja ja materiaaleja ja tehdään omia luomuksia lapsille turvallisilla väreillä. Taaperot saavat värikylvyissä ensikosketuksen taiteeseen, mutta yhtä tärkeää on lapsen ja aikuisen välinen vuorovaikutus sekä kiireetön yhdessäolo.

Kevään 2022 taaperoiden värikylpykurssi A kokoontuu kuvataidekoulun Tapiolan toimipisteessä WeeGee-talolla 11.1.–8.2.2022 tiistaisin klo 10–11.

Viisi kokoontumiskertaa kattavalle lyhytkurssille osallistuu taaperoikäisen (12–24 kk) lapsen kanssa yksi tälle läheinen aikuinen.

Kurssin hinta on 110 € ja sitä opettaa värikylpyohjaaja Tanja Tyvand.

Tervetuloa mukaan viettämään touhukasta aamupäivää rennossa ja luovassa tunnelmassa!

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 30.11.2021 klo 9.00 Eepoksessa.

Koronatilanteen huomioiminen värikylpykursseilla

Koronatilanne otetaan Espoon kuvataidekoulussa asianmukaisesti huomioon ja kaikessa opetuksessa noudatetaan tarkasti laadittuja turvallisuustoimia. Tutustu koulun koronasääntöihin täällä.

Jotta värikylpyjen rennosta tunnelmasta ja materiaalien vapaasta tutkimisesta ei jouduta turvatoimien takia tinkimään, värikylpykurssien toteutuminen edellyttää, että kurssien aikaan Espoon kaupungin ajankohtaiset koronalinjaukset sallivat aikuisten ryhmäharrastukset sisätiloissa sekä yli 20 henkilön kokoontumiset. Mikäli nämä ehdot eivät toteudu, kurssi joudutaan perumaan ja mahdolliset kurssimaksut palautetaan osallistujille toteutumattomien kertojen mukaisesti.