Taaperoiden värikylpy

Värikylpykurssi WeeGee-talolla loka-marraskuussa 2021.
Ajankohta:
5.10.2021
-
9.11.2021
Sijainti:
WeeGee-talo, Tapiola (Ahertajantie 5)
Vetäjä:
Tanja Tyvand

Taaperoiden värikylpy

Värikylvyt ovat lapsen ja aikuisen yhteisiä tutkimusmatkoja taiteen maailmaan. Kurssilla leikitään, tutkitaan muotoja ja materiaaleja ja tehdään omia luomuksia lapsille turvallisilla väreillä. Taaperot saavat värikylvyissä ensikosketuksen taiteeseen, mutta yhtä tärkeää on lapsen ja aikuisen välinen vuorovaikutus sekä kiireetön yhdessäolo.

Syksyn 2021 toinen taaperoiden värikylpykurssi kokoontuu kuvataidekoulun Tapiolan toimipisteessä WeeGee-talolla 5.10.–9.11.2021 tiistaisin klo 10–11. Huom! Ei kursssikertaa syyslomaviikolla 19.10.

Viisi kokoontumiskertaa kattavalle lyhytkurssille osallistuu taaperoikäisen (12–24 kk) lapsen kanssa yksi tälle läheinen aikuinen.

Kurssin hinta on 105 € ja sitä opettaa värikylpyohjaaja Tanja Tyvand.

Tervetuloa mukaan viettämään touhukasta aamupäivää rennossa ja luovassa tunnelmassa!

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 20.9.2021 klo 9.00 Eepoksessa.

Koronatilanteen huomioiminen värikylpykursseilla

Koronatilanne otetaan Espoon kuvataidekoulussa asianmukaisesti huomioon ja kaikessa opetuksessa noudatetaan tarkasti laadittuja turvallisuustoimia. Tutustu koulun koronasääntöihin täällä.

Jotta värikylpyjen rennosta tunnelmasta ja materiaalien vapaasta tutkimisesta ei jouduta turvatoimien takia tinkimään, värikylpykurssien toteutuminen edellyttää, että kurssien aikaan Espoon kaupungin ajankohtaiset koronalinjaukset sallivat aikuisten ryhmäharrastukset sisätiloissa sekä yli 20 henkilön kokoontumiset. Mikäli nämä ehdot eivät toteudu, kurssi joudutaan perumaan ja mahdolliset kurssimaksut palautetaan osallistujille toteutumattomien kertojen mukaisesti.