Kuvista yhdessä: Painetaan paperille!

Kuviskurssi 2–3-vuotiaalle lapselle ja 1–2 aikuiselle Leppävaarassa.
Ajankohta:
27.10.2021
-
24.11.2021
Sijainti:
Åbergin lastentalo (Ajurinkuja 4)
Vetäjä:
Olga Martikainen

Tervetuloa lasten ja aikuisten yhteiselle kuviskurssille! 

Jätä oma jälkesi paperille! Tällä pienelle lapselle ja aikuiselle suunnitellulla kuviskurssilla luomme kauniita ja värikkäitä teoksia erilaisia painatustekniikoilla. Kokeilemme, millaista jälkeä saa aikaan mm. pesusienten, sapluunojen, marmoritekniikan, leimojen ja lehtien avulla. Työskentely on rentoa ja hauskaa, sillä näillä tekniikoilla jokainen onnistuu!

Viisi opetuskertaa kattava kurssi järjestetään 27.10.–24.11.2021 Åbergin lastentalossa Leppävaaran Vallikalliossa (Ajurinkuja 4, Espoo). Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.00–11.30.

Kurssin hinta on 125 € (lapsi + 12 aikuista).

Kuvista yhdessä

Espoon kuviksen uusilla Kuvista yhdessä -kursseilla pienet lapset ja lapselle tutut aikuiset tutustuvat kuvataiteen ja muotoilun maailmaan yhdessä työskennellen. Päiväsaikaan järjestettävät kurssit tuovat luovaa energiaa aikuisen arkeen sekä ryhmässä harrastamisen mahdollisuuden myös perheen pienimmille. 

Työskentelyn tavoitteena on tutustuttaa lapsi taiteen peruskäsitteisiin, lisätä tämän ymmärrystä itsestään ja ympäristöstään sekä vahvistaa tämän suhdetta kurssilla mukana olevaan aikuiseen, joka jakaa lapsen oivallukset ja työskentelee tämän kanssa yhteisten taideteosten parissa. 

Lasten mukana kurssille voi osallistua yksi tai kaksi aikuista, jotka voivat olla lasten vanhempia, isovanhempia tai muita tälle tuttuja ja tärkeitä henkilöitä.